Мъже с тениски на "Възраждане" са спрели прожекция на филм на "София прайд"

1
Двете групи са влезли в словесен сблъсък
Двете групи са влезли в словесен сблъсък Снимка: cinelibri

Двете групи са влезли в словесен сблъсък

МВР проверява случая, при който мъже с тениски на „Възраждане” са спрели прожекция на филм от „София прайд”, предава NOVA. Министър Калин Стоянов ще иска пълна информация, за да се запознае с действията на служителите, изпратени на място.

Според предварителни данни, предоставени от СДВР, след сигнал на мястото са изпратени униформени. Там е установено, че привърженици на политическа партия и група граждани, дошли на прожекция, са влезли в словесен сблъсък. Организаторът на прожекцията е решил да я прекрати, върнал е парите на закупилите билети. Не е имало физическо насилие между двете групи, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Припомняме, че вчера демонстранти с тениски на „Възраждане” обсадиха столичното филмотечно кино "Одеон" на бул. „Патриарх Евтимий" и не допуснаха прожекция на филм, който е част от програмата на ЛГБТ фестивала „София прайд".

По това време в салона е трябвало да бъде прожектирам филмът „Близо".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    антифашист
    Тъпи сте на квадрат вгъзродените заблудени изстрадали хорица. Никой не може да направи вас и децата ви обратни - НИКОЙ! То или са обратни или не са. Науката се е изказала по този въпрос. Има хормонални дисбаланси при всички бозайници в природата. Понеже мечтаете за СССР ама сте необразовани, тяхната политика навремето по този въпрос не е по-различна от политиката на ЕС по същия въпрос - хормонална терапия. Потърсете информация без да разчитате на копейкините манипулации. Тия дето ръководят тази партия са просто старите ДС агенти. Всичкото говорене не се различава от сидеровото такова отпреди няколко години. Може ли да сте толкова тъпи? Използват ви за разделение на нацията, използват ви понеже сте най-необразованата част от населението. Разбираемо е, че не може всички да са "умни и красиви", но не се лъжете - тези просто ще ви използват като носна кърпа докато докопат властта, след което ще се разправят с всеки несъгласен с тях включително и с вас. След като се разправят с неудобните ще узурпират властта за още 45 години, ще спретнат една национализация да ви прибарат каквото имате...и историята се повтаря. После още 30 години "преход" и т.н. Нужно ли е да ви се обяснява повече?
  • 0
    8
    До 5
    Имаш ли понятие от немски език бе малоумен АБПФК !
  • -1
    7
    До Емил
    Ама си прост комунист-пенсионер !
  • -2
    6
    Точен
    Всеки може да облече тениска с надпис на която да пише БСП ДПС Герп .
  • 2
    5
    Емил
    До първият, който явно сере навътре. Отивай в хамерика там се толерират швестери
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари