Мъж загина в жестокото меле по пътя Русе - Варна

0
Подробности за челния сблъсък, при който загина един мъж, а двама са в тежко състояние
Подробности за челния сблъсък, при който загина един мъж, а двама са в тежко състояние Видео: Дарик

Тежка катастрофа взе жертва на пътя Русе - Варна, близо до разклона за село Тервел, съобщават от МВР.

По първоначални данни произшествието е между кола, бус и два тежкотоварни автомобила. Загинал е шофьорът на колата. Пътничка от лекия автомобил и водачът на буса са в тежко състояние, откарани са в разградската болница, пише Дарик.

Около 13.00 часа лек автомобил "Пежо 307" с разградска регистрация се движил към лудогорския областен център. Той предприел неправилно изпреварване на камион, малко след разклона за село Тервел.

катастрофа село Тервел

В този момент отсреща се задал лекотоварен бус "Форд Транзит", натоварен с растителни препарати, който се опитал да изпревари камион. Двете превозни средства се ударили челно, при което загинал водачът на колата. Пожарникари срязали част от Пежото, за да извадят пътничката в него, след което тя е транспортирана с линейка до болницата в Разград.

катастрофа

На място са полицейски екипи, извършва се оглед, предприемат се действия за отместване на моторните превозни средства от пътя.

Заради катастрофата е временно ограничено движението по главния път Русе-Варна в района на инцидента. Обходният маршрут е през град Лозница.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари