Мъж твърди, че има лекарско разрешение да шофира без колан, но трупа глоби

1
Шофьорът е от Кнежа
Шофьорът е от Кнежа Видео: NOVA

Шофьорът е от Кнежа

Мъж твърди, че има документ, който му дава право да шофира без колан. Разрешението получил от тричленна лекарска комисия. Противно на очакванията му, отнесъл фишове именно заради шофиране без колан. От полицията са категорични, че са спазили буквата на закона.

Имам протокол от медицинска комисия от Многопрофилната болница в Кнежа. Имам заболяване със стент, високо кръвно и диабет. Това е втори протокол, който ми издават. За първия знаеха всички в Кнежа и не съм имал проблеми. Сега обаче започнаха да ме спират”, разказа Мариан Минков, цитиран от NOVA.

По думите му полицаите, които го спрели за проверка наскоро, му написали фиш, макар че показал документа. „С мен бяха внуците ми, които останаха доста стресирани от случващото се”, обясни той.

От ОД на МВР в Плевен обясниха, че направена от тяхна страна проверка по жалба на Минков не било установено превишаване на права от страна на полицаите. Органите на реда препоръчали на мъжа да мине преглед и на ТОЛЕК, където да преценят окончателно дали той може да шофира без колан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Русе
    Kopelenca mrysni, a da mine prez venite wi i dy[erite wi ne iskate li?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари