Мъж с велосипед блъсна жена на улица "Александровска"

2
Пострадалата жена е била пред магазин на главната улица в Русе
Пострадалата жена е била пред магазин на главната улица в Русе Снимка: Dunavmost

Пострадалата жена е с комоцио

Още едно произшествие с пострадала жена е възникнало вчера в Русе. Около 12:00 часа пред магазин на ул. "Александровска" в района на кръстовището с ул. "Черно море", където 39-годишна жена е била блъсната от велосипед, управляван от мъж на 66 години, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Пострадалата е откарана в болницата, като е диагностицирана с комоцио.

Екип на "Пътна полиция" е документирал инцидента по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Русенец
    До 6: Забранено е за велосипеди и тротинетки, но не и за дизелови влакчета. Миналото лято една жена я отнесе една тротинетка, та чак я хвърли настрани. Тротинеткаджийката не й помогна, не й се извини, а я напсува мръсно и нагло, докато очевидците седяха и зяпаха сеир.
  • 5
    6
    Коста
    Че там не е ли забранено за велосипеди!?
  • 5
    5
    До 4
    Явно не си минавал през пешеходната зона на града от години. Я опитай, да ти стане ясно, че е много по-безопасно да се движиш по улица, по която минават автомобили, защото ще се пазиш, отколкото по Главната или централната градина. Кретени от всякакви възрасти джиткат най-нагло и с тротинетки, и с велосипеди. Включително дъртаци на колелета, не по-малки простаци. Няма кой да ги спира, и е не ясно как, като се носят като бесни. Надявам се на някого да му писне, да излезе с по-дълга яка сопа и да ги поваля подред. Като се счупят кратуните на двама-трима, може и да им светне.
  • -8
    4
    24
    В центъра на Рим, можеш да караш велосипед и тротинетка, но в Русе, Ганюланд - не... Замислете се колко бързо може кара един 66 годишен пенсионер?! (Тук по принцип карането на велосипед е дейност ПЛЕБЕЙСКА, правят се препратки с филма ' Селянинът с колелото') Кой знае дали въпросната 'пострадала' не си е зяпала телефона и сама да се е натресла пред колоездача... Не отричам, че има каращи крайно не внимателно велосипедисти, но по принцип това са пубери. И все пак по добре велосипеди, отколкото автомобил и.
  • 6
    3
    Ццц
    Там е пешеходна зона позволена е само за автобуси ама колелета,коли и бусове и вървят защото няма кои да ги спре и глоби.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари