Пребиха мъж в подлеза на кръговото кръстовище до полицията

0
Група от десетима мъже е нападнала мъжа и негови приятели в нощта на 27 юни
Група от десетима мъже е нападнала мъжа и негови приятели в нощта на 27 юни Снимка: iStock / Getty Images

Служители на Първо РУ изясняват сигнал за нанесени телесни повреди на русенец, след сбиване. 

На 27 юни около 01:30 часа служители от групата за охрана на обществения ред при Първо РУ са посетили болница „Канев“ по сигнал за приет при тях пациент, който е заявил, че е пострадал при побой в Русе. В медицинското заведение полицаите са установили 34-годишен мъж, който след преглед е бил настанен за лечение в отделението по неврохирургия, с различни травми. Той обяснил на униформените, че по-рано същата вечер заедно с още двама негови приятели, прибирайки се към домовете си, били пресрещнати от група лица в подлеза на кръговото кръстовище на булевардите Ген. "Скобелев" и "Цар Освободител" в Русе. Групата била от около 10-тина непознати за тях, на възраст около 20-30 години, които им поискали цигари, но след получения отказ започнали да ги псуват, след което се и сбили с тях.

Случаят е документиран от служителите на Първо РУ и са предприети действия по изясняването му, в хода на образувана преписка. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия, криминалистите от Първо РУ са установили участниците в инцидента и лицата, с които е възникнал конфликта – трима русенци на възраст 19 и 20 г.

Работата по преписката продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    sal
    А вчера ни занимавахте с разни кучета! Ето това е по-важно, отколкото животни! Човешката агресия!
  • 10
    8
    аха
    Обществото е прекалено толерантно спрямо циганите, кафявата раса трябва възможно най-бързо да бъде затрита.
  • 10
    7
    Plamen
    Нужна е по-голяма непримиримост към такъв тип прояви и то от правозащитните органи! Как да се защити човек в подобна ситуация по регламентиран начин? Гледам ги вървят голи до кръста ,намахани с шапки идиотски на тумби от по 5-10 души! Миналата година бяха направили един панаир около една патрулка на КАТ в кв. Чародейка с псувни,обиди " Ушев пе*ераст "..., ясно съзнавайки,че служителите им имат правомощия само по ЗДП
  • 23
    6
    Ядосан
    Върви циганин с още трима, подритва ми стелажите на тротоара ЗА КОИТО СЪМ ПЛАТИЛ ТРОТОАРНО ПРАВО, вряска че е най великия шампион - по Борисова. С един шамар ще освестя какъв шампион е. Обаче отивам на съд. Какво да правим?
  • 24
    5
    До 3
    Опростачи се народа ,доста младежи са направо с неандерталско мислене! Това ,съчетано с ефективността на полиция, правосъдие ... Все повече ще нарастват и междуличностните разправии!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари