Мъж дава 1000 лева награда за разпознаване на нападателите му

40
Явор Фичев е бит в дома си от маскирани мъже, представи ли се за служители на криминална полиция
Явор Фичев е бит в дома си от маскирани мъже, представи ли се за служители на криминална полиция Видео: NOVA

Явор Фичев е бит в дома си от маскирани мъже, представи ли се за служители на криминална полиция

Потърси ни Явор Фичев от София, който твърди, че преди 6 месеца е бил нападнат в дома му от двама маскирани мъже. С днешна дата нападателите все още не са задържани, въпреки че полицията разпространи техни снимки през месец септември. Днес потърпевшият мъж дава парична награда на човек, който му предостави информация за самоличността на двамата нападатели.

На седми април тази година Явор Фичев отваря вратата на дома си на двама, по негови думи, непознати мъже. „Бях нападнат от две лица, маскирани, които звъннаха на вратата и се представиха за криминална полиция. Те ме вързаха със свински опашки, проснаха ме на земята и започнаха да ме бият през това време. Повиках съседи за помощ и двамата извършители се изплашиха и избягаха”, разказва пред NOVA мъжът.

По думите на Явор той по никакъв начин не е провокирал агресията срещу него. „Имах множество хематоми по главата и охлузвания, направена е и медицинска експертиза в Александровска болница”, спомня си битият.

През месец септември полицията разпространи снимки на двамата нападатели. Все още обаче самоличността на извършителите не е установена. Явор обяви 1000 лв. парична награда за самоличността на двамата. Смята, че биячите са изпратени от бившата му приятелка.

Екипът на телевизията е потърсил въпросната жена, но тя е отказала коментар за случилото се. От Столичната дирекция на вътрешните работи съобщиха, че работата по установяване на самоличността на двамата нападатели продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    УсмивкатЪ
    Тоя пък,1000 лв за някакви квартални пияндета,разходи се из родното място на бившата или новият квартал и ще ги намериш и 112!Отваря се само на хора близки(рода) или заповед ти май криминални си виждал само по българските филми къде Деян жинотрепача го го раздава Криминален!!! А и да ги знае някой ако е от континента ще си мълчи на тия години и и за 100 000 не си струва срама
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари