Мартин Ковачев: Такава дузпа няма и на село!

5
Трябва да оставим да играят футболистите, а не съдиите, заяви старши треньорът на "Дунав"
Трябва да оставим да играят футболистите, а не съдиите, заяви старши треньорът на "Дунав" Видео: Sportal

Трябва да оставим да играят футболистите, а не съдиите, заяви старши треньорът на "Дунав"

Старши треньорът на "Дунав" (Русе) Мартин Ковачев говори след поражението на тима с 1:3 от Левски в турнира за Sesame Купа на България.

"Искам да поздравя моите момчета за мъжката игра и раздаването на терена. Първи и трети лек гол допуснахме. Радващото е, че бързо реагирахме и се върнахме в мача след първия гол на Левски. Ние сме малък отбор от втора дивизия, далеч е декември месец, за да се правят такива подаръци. Трябва да оставим да играят футболистите, а не съдиите. Такава дузпа няма и на село.

Спечелихме много от този мач, защото не всеки ден се играе срещу отбор от ранга на Левски. С подобни мачове те могат да израстват. Достойно представяне на нашия отбор", заяви треньорът на "Дунав", предаде Sportal.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари