Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Малоумие в Русе

19
Малоумие е достатъчно като описание на ситуацията - на кръстовището на улица "Муткурова" с улица "Оборище"
Малоумие е достатъчно като описание на ситуацията - на кръстовището на улица "Муткурова" с улица "Оборище"

Малоумие е достатъчно като описание на ситуацията - на кръстовището на улица "Муткурова" с улица "Оборище".

Явно е следствие на пълно безхаберие и липса на контрол от Община Русе, за начина по който някоя си фирма, сигурно прибираща парите по дадения договор, не спомага, а вреди за средата, в която се живее в града.

Автор: С. А.
(Автор: С. А. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    PT
    Пешеходните зони, Отдавна са с разбити плочки, още от времето на комунизма, или ако са асвалтирани, не може да се ползват по предназначение, заради паркираните върху тях автомобили, или са затрупни с контейнери, преливащи от боклуци... Но плащаме данъците, за "ДОБРЕ" свършената работа от Общината и некадърниците, които си стоят там...
  • 3
    10
    вики
    ами честно казано в Русе от години нищо умно няма като започнете от кмета и последният да затвори вратата пропаднал град да чакат уикенда та да се появат румънците да се нахранят или да пазаруват пропаднала работа!!!
  • 15
    9
    общин
    Това е реалността с контейнерите. Или са върху тротоара и няма място за пешеходците, да не говорим за майките с колички, или са на улицата и заемат едната лента за движение на автомобилите. Средна работа няма. Пълен абсурд.
  • 10
    8
    почти
    90 % от новите контейнери НЕ СА поставени в заработените джобове ,а са разхвърляни по "преценка" на ШИ(Е)ФИОРА....
  • 8
    7
    Гошо куче лошо
    Само че, аз не разбрах какъв точно е проблема. Сигурно автора знае контекста, но аз не го знам. Къде е бил контейнера, защо сега е на тротоара, има ли някакви щети, кога е преместен, защо е преместен, ако е преместен. Имало ли е изобщо обособено място за него. Нов ли е контейнера и просто сложен на тротоара. Като се оплакваш до медиите, поне напиши какъв точно е проблема. Пък да не кажа, че като не ти харесва нещо, пускаш си една жалба в общината и ако нещо не се получи, можеш тогава да ревеш в дунамост.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари