Майката на Митко от Цалапица настоява за разделяне на близнаците в ареста

0
Атанаска Бакалова има опасения от манипулиране на показанията по делото
Атанаска Бакалова има опасения от манипулиране на показанията по делото Видео: NOVA

Атанаска Бакалова има опасения от манипулиране на показанията по делото

Нов сюжет по случая „Цалапица“. Майката на жестоко убития Димитър Малинов Атанаска Бакалова отправи ново искане. Тя е подала молба до съдия Боян Кюртов, който гледа делото на близнаците Борислав и Валентин Динкови, които в момента се намират в следствения арест, те да бъдат разделени, информира NOVA.

Братята, които са обвинени в лично укривателство след убийството на Митко, са задържани и по информация на Бакалова са настанени в една килия. Те ще трябва да изчакат екстрадирането от Дания на другия заподозрян за убийството в Цалапица Рангел Бизюрев, за да започне съдът да гледа делото срещу тях.

Разбрах преди празниците декември, че близнаците са в една килия. Получих потвърждение и от други познати, които са ходили на свиждане при техни близки. Бях учудена. В момента те имат голяма възможност да се наговорят какво да излъжат. Разбрахме преди няколко месеца, че лъжат на всеки направен им разпит. Прехвърлиха всичко на Рангел Бизюрев”, подчерта майката на Митко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    1
    Крайно време е!
    От телевизиите да ѝ плащат заплата на тази женица, "докато свят светува" ще ни занимава със случая. Да пази Господ, обаче отдавна за нея основната цел е да бъде телевизионна звезда. Да сте чули някой друг, на когото се случи трагедия в държавата, да занимава цяла година всички ни със себе си?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари