Майка на три деца се бори за живота си!

2
Мариянна се нуждае от нашата помощ!
Мариянна се нуждае от нашата помощ!

Габровци се обединиха, за да помогнат на своята съгражданка Мариянна Цакова да се пребори с болестта рак на черния дроб.

В последните дни кампанията в помощ на Мариянна се популяризира във Фейсбук групата „Габровски майки (Габрово)“, пише сайтът Gabrovodaily.info

Създадена е вече и специална Фейсбук страница Да Помогнем на Мариянна. В нея е публикувана и епикризата на Мариянна Цакова след операцията й в МБАЛ „Света Марина“. Ето и историята на Мариянна:

Мариянна от Габрово е щастлива майка на 3 деца… която днес се бори за живота си с коварния рак. За съжаление, след лечение и редица операции в България, тук няма шанс за нея. Добрата новина е, че в чужбина им връщат надеждата. От медицински център „Анадолу“ в Турция предлагат оферта (която все още не е 100% потвърдена) от 30 000 евро. Тази сума е непосилна за семейството, но не и за нас – хората с големи сърца, които не веднъж доказаха на какво сме способни, когато се обединим. Лошата новина е, че лечението трябва да започне две седмици след последната операция, която се е състояла на 26.05.2017 г., т.е имаме по-малко от 14 дни и трябва да действаме много, много бързо. За сега имаме само открита дарителска сметка:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

BIC UNCRBGSF

IBAN BG05UNCR70001522967589

ТИТУЛЯР:

МАРИЯННА СТЕФЧОВА ЦАКОВА

ДАРЕНИЯ ПРЕЗ PAYPAL:

[email protected]

Габровските майки се организираха и за Благотворителен базар за Мариянна, средствата от който ще бъдат предоставени за лечението на габровката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Принцесата бе приятно изненадана, когато разбра, че змеят има не само три глави!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари