Магистрала се срути в Китай

0
19 души загинаха
19 души загинаха

19 души загинаха

Най-малко 19 души загинаха снощи при срутване на участък от магистрала в южната китайска провинция Гуандун, съобщи Китайската централна телевизия, предаде БТА.

Осемнадесет превозни средства с общо 49 души, пътуващи в тях, са пропаднали при срутването. Животът на хоспитализираните лица не е в опасност.

Снимки, публикувани в социалните мрежи и излъчени от местните медии, показват дим и пламъци, които се издигат от дълбокия ров, в който са паднали автомобилите, отбелязва АФП.

Близо 500 души са изпратени да участват в спасителните работи. Причината за срутването все още не е известна.

През последните седмици провинция Гуандун беше засегната от поредица от бурни климатични явления, в това число наводнения и торнадо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    11g24g 9okto
    Sfeta ide112498
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари