Любопитни факти за подготовката на "Оскарите"

1
Тази година звездите няма да минат по червен килим
Тази година звездите няма да минат по червен килим Видео: NOVA

Тази година звездите няма да минат по червен килим

Остават броени часове до най-престижните награди във филмовото изкуство – „Оскарите”. Тази година обаче звездите няма да минат по червен килим.

Специалният пратеник на NOVA Станислава Айви разкрива любопитни факти за подготовката на звездната нощ. Подготвено е специално студио - "Треска за „Оскари" - една легенда на 95”.

За първи път пред камерата на българска телевизия ще застанат едни от най-големите имена в Холивуд - Том Круз, Стивън Спилбърг, Кейт Бланшет, Колин Фарел и не само.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари