Забиха лопата в огледалото на автомобил в София

0
Колата била паркирана в нарушение
Колата била паркирана в нарушение Снимка: Facebook / Забелязано в София

Колата била паркирана в нарушение

Странен случай на лопата, забита в страничното огледало на кола, видимо паркирала в нарушение показаха граждани в групата "Забелязано в София".

Инцидентът е в близост до булевард "Цариградско шосе", в района на популярна сладкарница до хотел "Плиска". Снимката предизвика множество коментари в социалната мрежа. Една част от гражданите са склонни да оправдаят нарушението заради липсата на места за паркиране в района. Други настояват, че законът трябва да се спазва и зелените площи да се пазят, пише Столица.bg.

"Изтънчените думи свършиха, идва времето на бруталното паркиране и бруталните забележки. Винаги са добре дошли всички паркиращи там", коментира гражданин.

"Не защитавам малоумника паркирал в "тревните площи" въпреки, че ако имаше къде, нямаше да спре в калта, но това с лопатата е леко страхливо", отбелязва друг.

"Общината не си мърда пръста да осигури общински гаражи на няколко нива, а в същото време постоянно се разрешават нови строежи. Купувачите на жилища в новите блокове пропускат частта с купуването на гаражи, защото те са минимум 1/3 от стойността на апартамента или просто няма, защото строителят не е спазил бройката на гаражите спрямо капацитета на сградата. Така се получават ситуации с лопати и кирки", обяснява трети гражданин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Прост народ, слаба държава!
    Каквото повикало — такова се обадило. Улиците в градовете са превзети от откачалки, наглеци и тарикати, и никой не взема мерки по въпроса.
  • 4
    2
    Vazmogno
    Ако е възможно,тези с кирките и лопатите да влязат в парламента!!!
  • 8
    1
    Потрес...
    Олигофрени. Няма да се научат тия селяндури, че начинът, по който изразяват възмущението си се води престъпление по смисъла на НК, докато съгрешилият шофьор е извършил просто нарушение на ЗДвП. И като теглиш чертата, кой излиза по-големият олигофрен? Чупещият престъпник, или неправилно паркиралият? Сложи му бележка, залепи му стикер на стъклото, нека се мъчи да го сваля няколко часа, ама не нанасяй щети по чуждо имущество, щото това е в пъти по-голямо съгрешение от неправилното паркиране.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари