Лъжлив сигнал вдигна на крак пожарникарите в Русе

1
При проверка на място е установено, че няма горене, а дим е излизал от комина между два входа
При проверка на място е установено, че няма горене, а дим е излизал от комина между два входа Снимка: Dunavmost / архив

При проверка на място е установено, че няма горене, а дим е излизал от комина между два входа

Служители от Първа РСПБЗН са изпратени на адрес в квартал “Дружба“ в Русе в 18:55 часа, след като получават обаждане за пожар и излизащ дим между два жилищни входа. Когато стигат на мястото, се оказва, че сигналът е бил лъжлив. Проверката на място не е установила горене, а димът излизал от комина.

По-късно, между 19:48 и 20:35 ч., екип на дирекцията е пратен на нов адрес в Русе, за да окаже съдействие на екип от ЦСМП за пренасяне на жена до линейка. Не е ясно какво е било здравното състояние на жената и какъв вид медицинско изследване е било необходимо да се направи.

От пожарната призовават гражданите да бъдат внимателни и отговорни при извършване на обаждания до спешни служби, тъй като лъжливите сигнали за пожар или други бедствия могат да отнемат време и да отвлекат ресурси, които са необходими за други наложителни случаи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари