Крисия се завръща на музикалната сцена

8
Новата ѝ песен се казва "Нежност"
Новата ѝ песен се казва "Нежност" Снимка: Личен архив

Новата ѝ песен се казва "Нежност"

Крисия се завръща на музикалната сцена с нова песен "Нежност".

След 3-годишна пауза, любимката на публиката Крисия Тодорова, се завръща на музикалната сцена. Тази вечер, в 20:00 часа, ще се състои премиерата на нейната нова песен "Нежност".

Певицата, позната още като "детето чудо" от "Шоуто на Слави", е известна с участието си като сценична партньорка на г-н Андреев. Крисия записва и няколко песни със самия Слави Трифонов, печелейки симпатиите на публиката.

"Нежност" е първата солова песен на Крисия от 2019 г., когато излезе "Витамин". Очаква се новата песен да представи певицата в нова светлина, различна от образа, с който сме я свикнали.

"Този петък ще си припомним нежността", обещава Крисия. Не пропускайте да чуете новата й песен "Нежност" тази вечер в 20:00 часа!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Калоян
    И защо?тя не е липсвала на никого
  • 7
    2
    ...........
    Ето,кakви боклуци се толерират в България!!!!!
  • 15
    1
    Гнус!
    Поредната бръмчилка за двайсе стотинки! Беше горе-долу симпатично дете, превърна се в същата куха лейка с просташка визия като масата разпоретини. Нормално, от долната чалгарска школа освен боклук и помия какво друго да излезе.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари