Красимир Каракачанов: Наркобригадите в София помагат на „сглобката“ като купуват гласове

1
Ръководството на МВР се назначава да върши политически услуги, заяви лидерът на ВМРО
Ръководството на МВР се назначава да върши политически услуги, заяви лидерът на ВМРО

Ръководството на МВР се назначава да върши политически услуги, заяви лидерът на ВМРО

"Кирил Петков още с първото си влизане в политиката излъга българския народ, че не е канадски гражданин, а той всъщност беше. По време на избори ползва държавен автомобил, а уж кампанията е равнопоставена. Аз никога не съм ползвал НСО. Катастрофа, убит човек, а той отива на събрание. Дали трябва да си подаде оставката или не – това е въпрос на морал. Още по-морално е да каже „извинявай“, оставя убит човек на пътя. На шофьора на НСО някой му е казал да бърза от Добрич за Варна и никой не му е направил забележка, че кара със 150 км/ч при ограничение 60 км/ч. Той не дава пример на собствения си шофьор, а ще ни учи нас на морал. Това е новият морал на „сглобката“, заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването „Денят ON AIR“, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Той отбеляза, че заради решение на „сглобката“ ще „подарим“ двата реактора от АЕЦ „Белене“ на Украйна за 600 млн. лв.

На 6 май министърът на енергетиката на България уверява министъра на енергетиката на Украйна, че ще побързат с подаръка. Зачеркваш инвестиции, които България е правила – 4-5 млрд. лв. Лъжат се българските граждани, че ще се правят два нови реактора в „Козлодуй“. През април правителството декларира на украинците, че до края на юни ще им предадем реакторите. Правителството е на „сглобката“, не е служебно, каза Каракачанов.

На въпрос ще има ли нова сглобка, той отговори положително, но уточни, че „Продължаваме промяната“ няма да е част от нея.

Схемата на ГЕРБ е: „удряме по ПП, вадим компромати, те сами се набутват като с тази катастрофа, оставаме в коалиция само с ДБ“. Вървежът на България към катастрофата и дупката продължава, коментира лидерът на ВМРО.

Според него МВР не иска да се справи с купения вот.

Купеният вот се реализира по няколко направления – през криминалния контингент в районите на България, през наркодилърите и наркобосовете. Наркобригадите в София помагат на партиите от „сглобката“ като им купуват гласовете. Всичко това МВР го знае, всички тези хора имат криминални престъпления, пробации или условни присъди. Ръководството на МВР се назначава да върши политически услуги, а не да се бори с престъпността. Главният секретар на МВР яде и пие с най-големия контрабандист, посочи Каракачанов.

Той е на мнение, че ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС са „сглобени“ от посолството не за доброто на българския народ, а защото им трябвало предвидима държава с оглед на войната в Украйна: „Държава, която ще изпълнява техните политики“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари