Костадин Костадинов : Единственото, което получихме от НАТО са 7 Hummer - a и 2 надуваеми лодки

1
Лидерът на ПП "Възраждане" даде брифинг в Народното събрание
Лидерът на ПП "Възраждане" даде брифинг в Народното събрание Снимка: ПП "Възраждане"

Лидерът на ПП "Възраждане" даде брифинг в Народното събрание

Днес се навършиха 20 години от влизането на България в НАТО. В момента пропагандата продължава да ни обяснява, как това е единствената форма на гаранция за националната сигурност. Истината е, че България, никога не е била по-застрашена, отколкото в този момент, именно, заради членството си в НАТО. НАТО е антируски, военен, агресивен, а не отбранителен блок”, заяви на брифинг от Народното събрание, председателят на “Възраждане”, Костадин Костадинов.

Той посочи, че Макрон, лидерът на Франция, която е една от петте велики сили е заявил директно и категорично, че ще изпрати войски в Украйна.

Според Костадинов същото ще се случи и с България, която вече е фронтова държава. По неговите думи, това което е необходимо да се направи, за да се обезпечи националната сигурност на България е, държавата ни, моментално да напусне този агресивен, военен блок, съобщават от партията.

Парадоксът е, че НАТО, на практика обезоръжи България, унищожи българския военно-промишлен комплекс, забрани ни да разработваме, дори бъдещи, на теория оръжия, унищожавайки Изследователския институт на БАН, съкращавайки българската армия 4 пъти след влизането ни в НАТО. От 45 000 души, българската армия в момента е 15 000 и ни се обяснява, че всичко това е, за да станем по-силни. Как? Като продадем оръжията си, нарежем ги и не купим никакво въоръжение? За периода, в който България беше част от Варшавския договор, страната ни беше получила 400 лиценза за производство на оръжие. Всичко, което ние произвеждаме и произвеждахме е, заради тези лицензи. Всички тези оръжия ни бяха дадени безплатно и България спечели десетки милиарди левове. Знаете ли колко военни лиценза ни е предоставило НАТО - нула. Знаете ли, колко тежко въоръжение ни е предоставило НАТО безплатно - нула. Колко самолети - нула. Единственото, което получихме са 7 Hummer - a и 2 надуваме лодки”, заяви Костадинов.

Най-правилната линия на действие, според председателя на “Възраждане” е внесеното от политическата сила предложение за напускане на агресивния военен блок, като той подчерта, че за разлика от управляващите с тоталитарно мислене е редно такова едно решение да бъде взето след допитване до обществото, чрез референдум.

Не бяхме питани, дали да влезем във Варшавския договор, не бяхме питани, дали да влезем в Съвета за икономическа взаимопомощ. По същия начин не ни питаха, дали да влезем в Европейския съюз и НАТО. Винаги някой си присвоява правото да говори от наше име, така повече не може”, коментира още Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    11
    русенка
    Против всякакви войни съм.Човек живее един живот и дай Боже да го изживее мирно и спокойно. Да, ама не! Явно войните са за сребролюбците и за злобните и безсърдечни политици. Крадат парите от данъците на хората: за себе си, за оръжие, за власт..... А какво стана с амер. самолети, за които се изсипаха милиарди?
  • -8
    10
    Путин Хуйло
    Аз не съм гласувал през живота си,но ако има референдум ще гласувам за . НАТО,евро ....Причината е една ,че съм европеец,и 20г в НАТО се чувствам спокоен.Преди това все някой щял да ни напада....една камара безделници и некадърници вземат заплата цял живот да бездействат.Хрантутници на заплата това са военните....бях в казармата...1000 наборника и 1200 военни в поделението...само се чудеха как да се напият.Нущо лично само впечатление,стоях година и половина за какво....26 лв заплата при цена на 1 кутия цигари 30лв ....Ами не благодаря....Родителите ми трябва да ме издържат защото държавата искала да си губя времето 18 месеца....сори най безсмислено изгубеното ми време в живота
  • -3
    9
    Алекс
    Някой да има нужда от хубава евроГейска свирка ? Евтино ги правя!
  • -13
    8
    Алекс
    Дейба боклука ти ненормален.Вън бе мършо
  • 5
    7
    Йордан Петров
    Крадливите ни политици и Задкулисие не искат да се попържат голяма армия. Те предпочитат парите за поддържане на силна армия да отиват по техните сметки. В тоя случай НАТО са доста удобно присъствие за крадливата ни продажна измет. Слаба армия е добро за техните ментори в Кремъл, които по принцип са вече врагове. Поддържайки слаба армия това означава по-слабо НАТО, по добра позиция за Русия, повече пари за крадене за българската мафия която вече е на държавно равнище. Няма как мафията да отделя пари за армия като може да ги открадне. Та в случая Костадиновите опорки са тотално малоумни и доказват , че той е един доста прост човек за да ни занимава с неговите глупости. Слаба българска армия, слабо оборудване с НАТОвско оръжие е тотално удобно за господарите на Костадинов в Кремъл и мафията от задкулисието, защото ако НАТО ни дадат оръжие и техника трябва да се осигури материална база и личен състав , а това е неизгодно за крадливата ни мафия тъй като повече пари за армия, по-малко пари в сметките им . Пропагандата на Костадинов е за т-пунгерите в България, а умните разбират, че Костадинов е един доста прост и невеж PD-раст!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари