Костадин Ангелов: Децата от ПП-ДБ бяха елементарно употребени от проруските партии

0
Депутатът от ГЕРБ коментира поисканата и гласувана оставка на председателя на НС Росен Желязков
Депутатът от ГЕРБ коментира поисканата и гласувана оставка на председателя на НС Росен Желязков Снимка: Facebook / Костадин Ангелов

Депутатът от ГЕРБ коментира поисканата и гласувана оставка на председателя на НС Росен Желязков

"Разликата между децата и възрастните е, че първите не осъзнават отговорността и последиците от решенията и действията си. Децата от ПП-ДБ, с инфантилния си маниер, влязоха в капана на възрастните проруски партии. Гласуваха отстраняване на председателя на НС, без да си дават сметка, че носят отговорност за държавата. Без да проумяват, че последиците от това решение ще са лоши за България. За евроатлантическата посока на страната. Децата от ПП-ДБ бяха елементарно употребени от проруските партии".

Това написа депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов във Фейсбук. Поводът е гласуваната оставка на председателя на НС Росен Желязков. В публикацията си си бившият здравен министър допълва:

"Росен Желязков е достоен мъж!

Професионалист с опит, сърцат и отдаден, но винаги премерен.

Умееше да балансира настроенията в залата. Не допусна парламентът да се превърне в битпазар.

Това му костваше много, повярвайте ми!

Страната ни трябва да бъде ръководена от можещите, от знаещите. От тези, за които постовете не са самоцел. На 9 юни ще дадем път на тях - на достойните държавници!", завършва поста си Костадин Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Даниел
    Щом се поддават на манипулация...
  • 0
    2
    Woho
    Който каквото си заслужи
  • 3
    1
    Възмутен
    Че те ГЕРБ са най-проруската партия в България, а Борисов целува Путин за щяло и не щяло и си дава гъза да го лашкат. ГЕРБ е курва която се обявява, че е женена за ЕС но кръшка тайно с Кремъл и Путин. Ба си наглите курви са Борисов и ГЕРБ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари