Концерт на танцов клуб "Фламинго" изпълни с емоции Канев център

4

Най-малките участници бяха само на 4 годинки

Годишен благотворителен концерт на танцов клуб "Фламинго" с ръководител Цветелин Ненов се проведе в Канев център в Русе на 19 май, 2024 година.

Събитието протече на три етапа: от 10:00, от 13:00 и от 18:00 часа.

За поредна година залата се изпълни с емоции - сълзи от радост, трепетно вълнение, смях, творчески притеснения, удовлетвореност, припряност, веселие, гордост и още куп състояния, за които думите не стигат.

В шоу-спектакъла се включиха деца и ученици от различни учебни заведения и на различна възраст, като най-малките участници бяха само на 4 годинки, видя Dunavmost. В програмата бяха включени народни танци, модерни танци, музикални изпълнения, флашмоб, светлинно шоу, а изненада бе появата на Йети, който излезе на сцената с танцова стъпка.

В края на всеки етап се теглеше томбола и бяха раздавани награди от спонсорите на мероприятието, като голямата награда бяха вкусни торти.

За настроението на гостите и изпълнителите допринесе и водещата - Десислава Николова, която умело и дискретно помагаше на участниците да се адаптират и да дадат най-доброто от себе си.

Впечатление прави, че по-големите дългогодишни възпитаници на клуба активно подпомагат по-малките в подготовката и представянето им, като им предават своя опит и им вдъхват увереност.

Тази приемственост и това надграждане в уменията и качествата на танцьорите заслужават адмирации. Адмирации за децата в детските градини и началния курс, за порасналите тийнейджъри, за младите дами и господа, в които се превръщат, но и респект към ръководителите и хореографите, които именно създават почвата за всичко това, "обработват я", "поливат я", неуморно и ежедневно се грижат за нея, за да цъфтят талантите, които безапелационно очароваха публиката вчера.

Прекрасни бяхте, деца! Браво на треньорите и хореографите! Страхотно представяне!“, коментираха развълнувани родители, които добавиха, че тази година събитието се е получило най-добре, защото е организирано на три части и е избегнато препълването на залата и съблекалните, което създаваше затруднения през предишни години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Рафи
    Браво на организаторите нека продължават в този дух.
  • 4
    1
    Супер
    Браво! На това му казвам хубави събития за деца!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари