Концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ в Русе

1
Ще се срещнат за първи път с русенските си фенове на 12 май
Ще се срещнат за първи път с русенските си фенове на 12 май

Едни от най-любимите български изпълнители в момента – Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, ще се срещнат за първи път с русенските си фенове на 12 май.

Концертът под наслов „На Русе с любов“ ще започне в 20 ч. в зала „ОЗК Арена“.

С репертоар от обичани хитове, като „Едно“, „Рай“, „Обичам те, мила“, „Фойерверк“, „Бряг с цвят зелен“, „Хеликоптер“, „Сняг над Сахара“ и много други, те ще подарят много настроение на публиката си.

През лятото на 2017 г. турнето „Барът е до морето и морето е до бара“ събра над 15 000 души в рамките на 10 концерта. С това е поставен своеобразен рекорд по посещаемост. Много от концертите на групата в страната са напълно разпродадени преди датите на провеждането им.

Обичайните заподозрени“ събира едни от най-добрите музиканти на България – Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов, Стоян Янкулов – Стунджи и Веселин Веселинов – Еко. За кратко време те се превръщат в една от най-успешните български групи.

Билети могат да бъдат закупени на касата на „ОЗК Арена“ или чрез платформата EVENTIM.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари