Консултативен център оказва безплатна помощ на претърпели насилие в Русенско

2
Актуални данни за домашното насилие в региона представят в понеделник
Актуални данни за домашното насилие в региона представят в понеделник

Актуални данни за домашното насилие в региона представят в понеделник

На 25 март /понеделник/ от 10:30 часа в Зала 1 на Областна администрация – Русе ще се проведе финална пресконференция по проект BGJUSTICE-4.002-0001 „Партньорство с кауза“, реализиращ се от Сдружение „Център „Динамика“ – Русе съвместно с Клуб „Отворено общество“ – Русе и Областната администрация. Проектът се осъществява по Малка грантова схема по Програма „Правосъдие“ на Норвежкия финансов механизъм 2014 – 2021, припомнят от областната администрация. Той отразява нуждата от противодействие срещу насилието, основано на пола сред уязвими групи. Целта на проекта е превенция на насилието и насърчаване на търсенето на помощ и подкрепа. Благодарение на проекта се предлагат нови подходи в работата с уязвими групи жени в региона, чрез включването им в тези процеси.

В рамките на пресконференцията ще бъдат представени и актуални данни за случаите на домашно насилие в региона. На събитието ще присъстват и представители на Министерството на правосъдието. В рамките на проекта функционира и консултативен център за безплатна помощ на жени от уязвими групи, претърпели насилие в Русенско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Абе
    Големи хвалби, големи чудесии, въздух под налягане. Динамики алабалистики и еквилибристики. Какво ли не прави това НПО и по-скоро динамичната особа та да напълни джоба с мъни. Няма по-мръсен бизнес да богатееш на гърба на жертви на насилие и страданието на нещастни жени. Но ще дойде денят.... !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари