Количка за пазаруване уби момиченце на годинка в Германия

8
Инцидентът се е случил в магазин за строителни материали /снимката е илюстративна/
Инцидентът се е случил в магазин за строителни материали /снимката е илюстративна/

Инцидентът се е случил в магазин за строителни материали

Нелеп инцидент в Германия. Количка за пазаруване, пълна с гипсокартон, уби дете на годинка в магазин за строителни материали в Нидерзаксен. Полицията установява как се е стигнало до това, съобщава "Ди Велт", предава bTV.

Количката се е преобърнала върху 13-месечното момиченце и му е причинила силни наранявания. Хеликоптер го е закарал до клиника, но малко по-късно детето е починало.

Неговите родители, клиенти в магазина и служители са станали свидетели на инцидента. Не е ясно какво е причинило засиленото спускане на количката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари