Кола с отказали спирачки помете мъж край дом "Майка и дете" в Русе

0
71-годишен мъж пострада тежко в Русе, след като бе блъснат от лек автомобил
71-годишен мъж пострада тежко в Русе, след като бе блъснат от лек автомобил Снимка: БГНЕС

71-годишен мъж пострада тежко в Русе, след като бе блъснат от лек автомобил в близост до бившия дом „Майка и дете“, предаде кореспондентът на БГНЕС в крайдунавския град.

По думите на шофьора спирачките му, които са били с току-що сменени накладки, са отказали. При удара има материални щети по още два автомобила.

Инцидентът е станал около 17 ч. в кв.“Дружба 3“, на метри от голям супермаркет. Пешеходецът е бил на банкета на улицата, тъй като там тротоар има само на места. При спускането си от завоя шофьорът на леката кола „Москвич“ се е опитал да намали, но спирачките му са отказали. Той не е успял да избегне пешеходеца и го е ударил. Колата е продължила неуправляема през зелените площи и е спряла в оградата на съседната градинка.

Автомобил на „Спешна помощ“ е откарал 71-годишния мъж в русенската болница. Той е с множество наранявания, черепно-мозъчна травма и опасност за живота. Настанен е в неврохирургия за наблюдение.

По думите на шофьора, който е в шок от случилото се, колата му е след ремонт, с нови накладки. Тепърва ще се изясняват причините за инцидента.

[ Гледай ВИДЕО ]

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари