Кола блъсна мъж в двора на русенска фирма

0
Мъжът е със счупен крак
Мъжът е със счупен крак Снимка: БТА / архив

Мъжът е със счупен крак

Лек автомобил блъсна мъж в двора на русенска фирма, намираща се на булевард "Христо Ботев".

Инцидент е станал около 12:20 часа вчера. Лек автомобил с марка "Киа", управляван от 56-годишен мъж, при движение към изхода на фирмата е ударил пресичащ мъж на 66 години, който е извършвал трудова дейност по сметосъбиране, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Пешеходецът е пострадал и е откаран в УМБАЛ "Канев" в Русе, където след преглед му е установена фрактура на кост на крак.

На местопроизшествието е извършен оглед, причините за инцидента се изясняват, образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    гореща новина
    Двама пешаходци се сблъскаха челно. Полицията веднага пристигнала на местопроизшествието. Взетите алкохолни проби са отрицателни но в единия са открити данни за наркотични в/ва. Конфискувано е в полза на държавата ръчният му часовник,портмоне,телефон,маратонки,панталони тип-дочени,както и долното му изкуственно чене.Води се следствие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари