Кой трябва да защитава русенци от омбудсмана?

2
Защо общинските съветници избраха ТАЙНО Валентин Димитров за обществен посредник?
Защо общинските съветници избраха ТАЙНО Валентин Димитров за обществен посредник?

Поне 70% подкрепа получава новоизбраният омбудсман на Русе

Или поне толкова трябва да са, предвид че 35 от 51 общински съветници са гласували доверие на Валентин Димитров, по-известен в града с нелижеприятния прякор "дупето". Точно с 1 повече от необходимото за така чакания избор на обществен защитник. 70 процента, ама тайно.

Кой всъщност е Валентин Димитров

Валентин Димитров е бивш областен координатор на НДСВ, бивш шеф на Инспекцията по труда и синдикален лидер на „Подкрепа” в Русе. Валентин Димитров водеше и листата на партия Лидер в Русе през 2013 година. Припомняме, че тогава кандидат-депутатът беше обещал, че след като финансовата група на Христо Ковачки влезе във владение на ТЕЦ Русе ще намали с 10 процента цената на услугата за гражданите.

Защо общинските съветници избраха ТАЙНО Валентин Димитров за обществен посредник?

Тъй като по природа винаги търсим добрата новина, опитахме и в този случай да я изведем на преден план. 35 души в града подкрепят избора на Валентин Димитров. И всичките са в Общинския съвет, въпреки че ги е срам да си признаят открито предпочитанията си. Признават си го само ТАЙНО, покрито, закрито… както си му е редът – да не би случайно да лъснат такива нелижеприятни подробности. 70 процента, ама не. В опита да намерим положителни коментари ударихме на камък. И то не какъв да е обикновен, лъснат, речен камък, ами от онези другите, оцапаните тухли, дето са ползвани 32 години за затискане на капака на външната тоалетна.

Вярно е, че скромният брой на коментарите в Дунавмост – 31, не представлява статистически достоверна информация, но 31 от 31 си е повод за размисъл, щото наближава 100%. Не съвсем, разбира се, може би е по-скоро 100% - 35 души. Публикуваме част от коментарите, изводите – за вас, а молбата ни е – моля, намерете ни коментари в подкрепа на бъдещия омбудсман.

- "Не може да е истина. Откъде го изровихте тоя?"

- "Муахахаха, избрали Вальо Дупето от Мартен за омбудсман на Русе - не е истина просто. Аз не го знаех , че е жив този, той е към 70 годишен, явно няма млади и можещи хора и залагат на стари дупета."

- "Живо потвърждение, че мафията не спи и че продължава да влияе на частния град Русе."

- "Вальо Дупето се е примолил на Нунев да го направят омбудсман. Това срамно петно за русенци бе лепнато благодарение на договорките между ГЕРБ и ВМРО."

- "Съветниците са полудели щом са избрали ВЬЛЮ дУПЕТО Сега остава да вземат и ортака му от международни превози Ангел Кукото."

- "Вальо Дупето! Вие сте кретени, които доубиват Русе."

- "ДупИтУ... Боже, прости ми че споменавам името ти, но... наистина имаме нужда от мозъчни операции за да изберем тази персона за... каквото и да е."

Бихме искали да му засвидетелстваме своята подкрепа, за да не си помисли, че всички русенци, които се кълне да защитава, всъщност са против него.

Нека положителните коментари завалят сега! И който може, нека затвори устата на „хейтърите“!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    18
    daskal
    Искам да напиша нещо хубаво за Вальо Дупето. Нека съм единствен! Дупе, ти си Вальо. За задник изглеждаш много добре.
  • 17
    17
    Данчо
    Дупето върти бизнес и далавери в Украйна и Турция и дори лежа в украински затвор за кражби и измами...
  • 18
    16
    А сега де
    Само вижте Зпрънчо къф калъф е, и си правете сметката, че второ Дупе се намести на хранилката. Абе Прънчо верно ли е жител на Общ Иваново? Николово, Русе и Нисово тоя ще ги направи Мегаполис. И то само заради една дет си отворила краката в кабинета му.
  • 19
    15
    Има надежда
    На обезлюдялото Русе му намалиха не само депутатите, но и наесен предстои с 10 по-малко общински хрантутника да изберем.
  • 18
    14
    Тимур и его команда
    На какви ли още природни явления и семеотделяния ще станем свидетели,плод на творчеството на общински съвет Рс. ? Филмът не спира,тази лента няма край.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари