„Кой да знае?“ се завръща в ефира на bTV

2
Предаването стартира със специален двучасов епизод на 20 май от 20:00 часа
Предаването стартира със специален двучасов епизод на 20 май от 20:00 часа Снимка: bTV

Предаването стартира със специален двучасов епизод на 20 май от 20:00 часа

Комедийно куиз-шоуто „Кой да знае?“ се завръща ударно в ефира на bTV с нови и все така забавни епизоди на 20 май (понеделник) от 20 ч. С много хумор, неочаквани и любопитни въпроси, и с все така остроумните и чаровни Александър Кадиев, Милица Гладнишка и Христо Пъдев, предаването ще подари страхотно настроение, изненади и още повече интересни минути пред екрана за зрителите на телевизията от всички възрасти.

„Три месеца чаках да се съберем отново! Истината е, че ние тримата сме тук, защото наистина много обичаме предаването. Много ни е приятно заедно, има много хубави въпроси и просто се забавляваме!“, са възторжените думи на актьора Христо Пъдев при старта на снимките на новите епизоди.

„Хубавото е, че тук можем да си правим каквото си поискаме – да пеем, да танцуваме, да се сбием. Няма никакви спирачки!“, завява и шармантана Милици Гладнишка с типичното си чувство за хумор.

„Тук е разнообразие и празник! Плюс това научаваме много нови неща, които няма къде другаде да научиш. Въпросите, които се задават в „Кой да знае?“ са наистина и странни, и абсурдни, и любопитни, но настроението е винаги на първо място!“, казва Александър Кадиев на прага на новия сезон.

Кой да знае?“ стартира за първи път в ефира на телевизията през януари тази година и още с появата си предизвика невиждан интерес и положителни реакции, и неслучайно се превърна в едно от най-обичаните предавания в родния ефир. В новия пролетен сезон на играта, комедийното актьорско трио – Кадиев, Гладнишка и Пъдев, ще продължи да „сервира“ на зрителите нова порция микс от знания и забавление, динамична игра и сладко напрежение. И в новите епизоди, към отборите на Милица и Пъдев ще се присъединяват популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Цялата спечелена сума в епизода, както в никое друго предаване, ще отива за публиката, тъй като тя е важна част от състезанието.

Не пропускайте новия сезон на „Кой да знае?“ от 20 май, всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV, който ще стартира със специален двучасов епизод, за двойно повече забавление и настроение за всички в студиото и пред екраните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Ligaviny
    Пак ли тоя глезен,лигав ,мамин син?!!! Повръща ми се!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари