Княгиня Калина отказа да даде кръвна проба

1
Може да не бъде повдигнато обвинение
Може да не бъде повдигнато обвинение Снимка: NOVA

Колата ѝ е иззета, княгинята вече не е в полицията

Княгиня Калина е отказала да даде кръвна проба, разкриха от Прокуратурата, предава NOVA. Така разследващите ще вземат предвид резултата от дрегера, който е отчел около 1.5 промила алкохол в кръвта. Автомобилът, с който княгинята се удари в бариера в Боровец, е предаден доброволно на разследващите с протокол като веществено доказателство. Тепърва прокурорът, назначен по случая ще трябва да прецени какво да бъде обвинението, като най-вероятно ще е по чл. 343 Б от НК, който предвижда от 1 до 3 години затвор и отнемане на колата или глоба с размера на стойността му. В този случай, колата не е собственост на Калина Сакскобурготска.

От Окръжната прокуратура обясниха, че евентуални нарушения при документирането на отказа на Сакскобурготска да даде кръвна проба, могат да бъдат причина за това обвинение да не бъде повдигнато.

Княгинята вече не е в полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Иван
    Тази е заприличала на идиот,явно психически не е добре!Ужасно е!За лечени е!
  • 7
    4
    8273489234
    вампирите попринцип са безкръвни същества и нямат отражение в огледалото... как да даде кръв като няма такава?
  • 8
    3
    плюс минус
    Че той, баща й, се изложи яко. Уж щеше да оправи България за 800 дни, пък оправи само сам себе си
  • 10
    2
    Георги
    Изпрали са я! Редовен номер на ченгетата да пропускат реквизити, за да падне обвинението в съда. Само, че такива неща винаги идват отгоре. Защо не е дала кръв? Защото вероятно в кръвта и' има и друго освен алкохол, вижте и' носа!
  • 6
    1
    .......
    А,това не е истина!!!!Княгиня,Калина не излагай баща си!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари