Кметът на село Басарбово алармира за нерегламентирани сметища

3
Ще предприема всички мерки за отстраняване на тези сметища, но имам нужда от помощта ви, пише Николай Колев
Ще предприема всички мерки за отстраняване на тези сметища, но имам нужда от помощта ви, пише Николай Колев Снимка: Николай Колев / Facebook

Ще предприема всички мерки за отстраняване на тези сметища, но имам нужда от помощта ви, пише Николай Колев

Кметът на село Басарбово алармира за нерегламентирани сметища.

В петък, 29 март 2024 г., кметът на село Басарбово изрази своята загриженост за множеството нерегламентирани сметища, които се появяват в селото.

"Това е резултат от нашето общо поведение", каза Николай Колев. "Има и още много такива "шедьоври" на човешката дейност."

Кметът е решен да се справи с проблема. "Ще предприема всички мерки за отстраняване на тези сметища", каза той. "Ще се заема и с превенцията, за да не се допускат отново."

Но той осъзнава, че не може да се справи сам. "За да се справя с проблема, имам нужда от помощта на всеки един от вас", каза той. "Моля ви да снимате нарушителите, които изхвърлят отпадъци на нерегламентирани места, и да ми изпращате снимките."

Призив за действие:

Кметът призовава всички жители на село Басарбово да му помогнат в борбата с нерегламентираните сметища. Той моли хората да снимат нарушителите, които изхвърлят отпадъци на нерегламентирани места, и да му изпращат снимките.

Как да помогнете:

  • Снимайте нарушителите, които изхвърлят отпадъци на нерегламентирани места.
  • Изпратете снимките на кмета на село Басарбово.
  • Споделете този призив за действие с вашите приятели и семейство.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Жител на Басарбово
    Нима в селото няма камери ли ? Кой ги докара тези гуми ,никой нищо не е видял ,докарани са с камион ,номер регистрация и глоба максимума ,и не само той .Всички присъствали на тази простотия трябва да си понесат отговорността.
  • 4
    4
    Жител на Басарбово
    Кметът алармира ,а ние като алармирахме на заговезни на 112 и то многократно ,че са струпали над 300 гуми автомобилни, и че има в 19'30 часа същата вечер сбирка огласена във фейсбук от хлапето Николай Габров, нима кмета не знаеше за тази инициатива от пропадналото общество на Басарбово ли !?И точно в 19:30 драснаха клечката на гумите .Сега се прави на патриот тоя нещастник ! РИОСВ трябва да се сезира и глоби с крупна сума тоя ,,кмет"
  • 6
    3
    Съселянин
    Може би,партията с която този за пореден път стана кмет на Басарбово,е трета или четвърта.Тича след победителите,за да му е лесно. Дребен,лукав,хитър,качества с които баламосва избирателите си.
  • 8
    2
    Обективен
    Това се получава в резултат на премахването (поради някакви безумни дарективи) в малките населени места на големите контейери за смет по улиците и раздаването по къщите на индивидуални съдове за смет. Подобни сметища ще се увеличават за в бъдеще, да си знаете.
  • 6
    1
    жител на Басарбово
    Кметовете в общините на Русе са от ГЕРБ.Надежда тука всяка оставете от Пенчо Милков.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари