Кирил Петков: Повярвахме на ГЕРБ, останахме разочаровани

0
ПП очакват компроматни войни в предизборната кампания
ПП очакват компроматни войни в предизборната кампания Снимка: Иванка Петкова, Радио Пловдив

ПП очакват компроматни войни в предизборната кампания

Очакваме много тежки компроматни войни по време на предизборната кампания, очакваме всеки ден нашите опоненти да ни вкарват в обяснителен режим. Ние обаче ще се стремим да не влизаме в техния тон, заяви в Пловдив съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков, цитиран от БНР.

Той, както и другият съпредседател на партията Асен Василев, бившият премиер акад. Николай Денков и пловдивският депутат Никола Минчев се срещнаха със свои симпатизанти на Римския стадион в града.

Те подчертаха, че са решили да разговарят с хората, въпреки че предизборната кампания не е започнала.

Според Петков е много важно да чуят мнението на хората за своите действия и какви проблеми ги вълнуват. "Защото има европейски ориентирани хора, които имат очаквания и рано или късно те ще се случат".

От ПП заявиха, че ще си признаят и грешките, които са допуснали. Кирил Петков обясни: "Една от тях е, че искрено повярвахме, че нашите партньори от ГЕРБ са готови да направим заедно необходимите реформи в обществото. Останахме разочаровани от техните действия".

Асен Василев допълни, че не вижда как ще бъде сформирана коалиция с ГЕРБ след вота. Той допълни, че няма да коментира решението на „Зелено движение“ да не се яви заедно с ПП-ДБ на изборите, като подчерта, че това е въпрос към новото ръковоство на движението.

Нито Асен Василев, нито Николай Денков казаха, че се притесняват от скандала с митниците и контрабандата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    dgd
    Изчегъртващите бяха изчегъртани. Каква ирония.
  • 13
    1
    Антихарвардски възпитаник
    ,,Истината е, че ние изиграхме ГЕРБ,,....вие изиграхте доста народ ,предимно от София !Кирил Петков: Повярвахме на ГЕРБ, останахме разочаровани!Лъжец,лъжец, долен лъжец !Никога не сте им вярвали ,щяхте да им повярвате ,само ако бяха склонили да ви коленичат ,отстъпят отново ,но щеше да е срамно да ви отстъпят отново ,все пак ГЕРБ спечелиха изборите ,а постоянно да ги разигравате!Стига толкова ,чашата преля ,и Бойко не издържа на наглостта ви да поставяте постоянно условия.Нещо прекалено много си повярвахте ,че сте голяма работа !Разбрахме ви маймунджилъците ,и вие сте само кокала е важен ,хич не ви пука за Бг!Само търговски трикове за министри на постове от вашата партия!Нали беше ред на Мария Габриел ,не й дадохте шанс !Алчни ,долни лъжци ,пръкнали се от нищото ,Още преди да се появи във властта ,Асенчо си е правил далаверите ,а сега съвсем е позагубиха парички от хазната!Защото Асенчо е много готин министър на финансите!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари