Кирил Петков посъветва президента да се концентрира

0
Не трябва да изпускаме датата за избори 2 в 1
Не трябва да изпускаме датата за избори 2 в 1

Не трябва да изпускаме датата за избори 2 в 1

"Днес се дава възможност да спестим 100 млн. лв. На българските данъкоплатци. Ако направим изборите 2 в 1 това дава възможност едно цяло провеждане на избори да бъде спестено. Президентската институция трябва да се концентрира в разговори с потенциалните служебни премиери, така че да не изпуснем датата." Това коментира съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред журналисти в парламента.

Той бе категоричен, че всяка институция трябва да поеме отговорност. И подчерта, че сега е ред на президента.

"Не съм съгласен, когато е мътна водата преди изброи да се опитваме да направим регулаторите на бърза ръка. В споразумението предлагахме на ГЕРБ да има ясна, прозрачна процедура. Няма да се съгласим на бърза ръка да бъдат назначени регулаторите", посочи Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До читател под № 3
    Съгласен съм с теб, но имам едно уточнение, категорично не вярвам да са трети, със сигурност в най-добрия случай за ПеПеДеБилите ще са четвърти
  • 6
    3
    Читател
    Войната на Киро с президента Р.Радев,ще го изтика на трето място в подреждането за 50-тото нс след предстоящите парламентарни избори,ако изобщо се задържи там.Тичаше като отвързан при парламентарните групи за да събере гласове, необходими му за конституционни промени, свързани с отнемане правомощията на държавния ни глава да контролира службите, да сформира служебно правителство когато условията го налагат.Лидерите на пп и бсп,ежедневно споменават името на президента, вменявайки на избирателите си,че той е виновен,за движението им надолу по баира.
  • 14
    2
    нунчо
    Харвардския шарлатанин с 2 гражданство да се концентрира и да изчезва откъдето е дошъл
  • 16
    1
    Страст на кристали
    Тоз май пак е напудрил носа!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари