Кирил Петков: Отново съм със семейството си на плаж Корал

1
Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум, направи препратка към сайта "Биволъ" съпредседателят на ПП-ДБ
Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум, направи препратка към сайта "Биволъ" съпредседателят на ПП-ДБ Снимка: Facebook

Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум, направи препратка към сайта "Биволъ" съпредседателят на ПП-ДБ

"Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и ден на храбростта. Честит имен ден на всички именници! Честит празник на българската армия!

Отново съм със семейството си на плаж Корал и се радваме на майското слънце. Въпреки че на много тази тема омръзна, тя е добър пример какво означава смелост и храброст в днешния ден и какво не.

Колкото и някои хора да се опитват да омаловажат успеха на запазването на красивите дюни зад този прекрасен плаж – той е вече факт и бе постигнат в миналия парламент.

Да, този успех включва и години наред работа на много хора, както и мечтата на всички в сдружение “Да Запазим Корал”, но реално се довърши тази година точно от хората, които посмяха да влязат в политиката, независимо че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с много други по-приятни неща. Хора като нея, аз бих нарекъл храбри! Точно като нея, която нито един път не попита “на кое място в листата ще бъда?,” защото нея я интересуваше каузата, а не говоренето за каузата и потенциалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които накрая се превърнаха и в ДАНС доносници. Не е храброст да доносничиш на ДАНС. Там е мръсно, няма смисъл да се правите на революционери, а реално да ви използват в тази кампания точно силите на задкулисието. Революционери, за които голямото постижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите жени в политиката днес.

Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май! Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум. Беше тихо и спокойно. Има една запазена красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват. Чудесно е! Честит празник на храбростта!", написа Петков в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    Русе
    Къде е "балдъзата"? За един приятел питам - разправя, че детето й било от него ...
  • -4
    9
    До "точния" 7
    Като дърпаш сополи, що не уточни какво няма за твоите деца, щото си "обикновен трудов гражданин"? Тези пикли, дето ги снимаха да дишат от балоните и да припадат, на Кирил ли са или на такива като тебе? Или малките дрисльовци, дето фучат с тротитенетки през пешеходни зони и паркове и мачкат наред, щото "обикновени трудови гражданини" им купили тези боклуци, детето искало? Или на пушещите, пиещи и смъркащи 13-годишни пикли кой дава парички за боклуци? Или другите ви изродчета, които са осрали града с графити със спрей, купен пак от бедност ли? Няма да спрете да мрънкате, да завиждате и да мразите, нали?! А сега се запитайте знаете ли къде са в момента златните ви дечица и с какво са занимават.
  • 6
    8
    абе кики,
    Ще ми напомниш ли кой беше пуснал един законопроект „донос-бонус“, или не бяхте вие, а?!? Ъпсурд, не може да сте вие!
  • 6
    7
    Точен
    Хубаво е ама за твойте деца и за други дето сте горе по върховете не за нашите деца за обикновения трудов гражданин .
  • 4
    6
    до 3
    Яка обсесия те гони към путин и руснаците, да не са те опънали някъде?!? Ако да, не се мъчи, бой и @бан не се връщат! Не разбрах кой и къде в статията и коментарите споменава Путин освен теб?!? Тука става въпрос за лъжеца и фалшификатора Кики летеца!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари