Кирил Петков: Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор

0
Политикът излезе с пост в социалните мрежи след катастрофата край Аксаково
Политикът излезе с пост в социалните мрежи след катастрофата край Аксаково Снимка: БТА

Политикът излезе с пост в социалните мрежи след катастрофата край Аксаково

Съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков излезе с пост във Facebook след инцидента с автомобила на НСО, в който пътуваше към Варна. При катастрофата загина мъжът, управлявал другия автомобил. Кирил Петков написа в социалната мрежа:

"Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор.

Колата на НСО, с която отивахме към Варна тази вечер катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах само изкарване на въздуха, но реално не съм пострадал.

Бърза помощ дойдоха много бързо на място, както и пожарникарите, които успяха много професионално да разрежат колата за да извадят пострадалите.

Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни въпреки, че и те бяха с някакви травми.

Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим.

Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези специализирани инструменти, които имаха трябва да са в всяка пожарна кола, защото разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко за да ги осигурим!

Сега отидох и до болницата, където жената е приета в момента. Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната травма изглежда незастрашаваща живота.

Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота и. Дал съм телефона си на директора на болницата ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време.

Медицинският персонал в болницата бяха големи професионалисти и им благодаря за моменталната помощ, която оказаха на жената.

Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ от която имат нужда.

Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко което зависи от мен за да помогна на пострадалите и семейството е направено.

Благодаря за стотиците обаждания. Бог да го прости човека!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Българин
    Нека всички нормални българи да си пожелаем този жалък мошеник да бъде съден и осъден за многобройните си далавери, заедно с ококорения гей и мустакатата ЕугЛена!
  • -3
    2
    Щастливата кокошка
    Щом опре яйцето на задника, тогава снася.
  • 0
    1
    Да беше пукнал
    Лайно. Кривоусто лайно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари