Кирил Петков: Кой е Атанас Русев?

1
Кой го активира точно в този момент, попита Петков
Кой го активира точно в този момент, попита Петков Снимка: Facebook

Кой го активира точно в този момент, пита Петков

"Смут в дълбоката държава:

Познавах Атанас Русев като кайтист и активист на каузата за плаж Корал.

За пръв път разбрах, че Атанас Русев има и друго лице през 2022.

През февруари 2022, тогава като премиер, подадох списък от 19 лица на Иван Гешев - в този момент главен прокурор. В списъка е и Румен Николов – Пашата – една от водещите фигури на СИК, приятел и съдружник в много начинания на Бойко Борисов.

В същия ден, в който списъкът е подаден на прокуратурата от мен и Лена Бориславова, същият този Атанас Русев, който тази сутрин така артистично се възмущаваше от „неправдите“, ми звъни ядосан и ми казва, че не е трябвало да слагам Пашата в моя списък.

Аз му отговорих, че никой не е над закона и съм станал премиер точно за да променя дълбоката държава и че хора като Пашата трябва за бъдат разследвани от органите на реда. Той се ядоса и затвори телефона.

След това се обади на баща ми, който познава също от Корал и му крещя защо съм сложил Пашата в списъка от 19 потенциални престъпника на дълбоката държава. В онзи момент баща ми не е сам, има още един човек с него, който става свидтел на този разговор и може да го потвърди.

И сега питам - кой е реално Атанас Русев и на чии интереси служи?

Кой го активира в този добре готвен по предварителен сценарий скандал точно в този момент?", написа Кирил Петков в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Българин до втория джендър
    ПеПеруга, нещо май ти се е възпалил задника, да не си прекалил с надупването на партийните си господари ? Трябва да си много жалък плужек за да продължаваш да крепиш тази корумпирана сган...и ти явно си такъв
  • 2
    5
    А кой е кирил петков?!?
    Аз го познавам като лъжец, нарушил конституцията, като летец, летял без кислород на 8 000 метра и затова останал с трайно мозъчно увреждане, като такъв, който щеше да вкара баце в затвора, а сетне му седна на бацевия! Абе простокиро!
  • 1
    4
    кики, мама,
    обърши си носа, че става все по-голям и по-голям, точно като на Пинокио!
  • 1
    3
    До 2:
    Да, симпатизирам на „Възраждане“, да ти еба путката майна! Проблем имаш ли, лайнар?
  • -8
    2
    До простака 1
    Никакъв българин не си, копейко миризлива, явно си от кретенския електорат на вГЪЗраждане!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари