„Кауфланд“ отмени промоцията на олио за тази събота

1
Заради промоцията миналата събота в магазините по цялата страна се стигна до струпване на хора и напрежение. В Бургас възрастен мъж почина, чакайки на опашката
Заради промоцията миналата събота в магазините по цялата страна се стигна до струпване на хора и напрежение. В Бургас възрастен мъж почина, чакайки на опашката Снимка: Dunavmost, архив

Веригата хипермаркети "Кауфланд", в чиито обекти на 12 март се получиха опашки и напрежение заради промоция на олио, излезе с позиция до медиите

От компанията уточняват, че намалението е било планирано много преди усложняването на икономическата ситуация. Съобщават още, че отменят планирана за тази събота промоция за друга марка олио. Заради промоцията миналата събота в магазините по цялата страна се стигна до струпване на хора и напрежение. В Бургас възрастен мъж почина, чакайки на опашката.

Ето и цялата позиция на "Кауфланд България":

"След анализ на събитията в обектите ни в цялата страна на 12 март във връзка с продажба на олио информираме за следното:

Продуктът традиционно присъства в промоционалните предложения на Kaufland. Конкретната продажба беше планирана и организирана дълго време преди пазарната ситуация да се усложни заради напрегната международна обстановка. Във времето сме доказали, че клиентите могат да разчитат на нас и затова промоцията не беше отменена. Бяха предвидени ограничения за покупка на максимален брой от промоционалния продукт и предприети допълнителни мерки за предотвратяване на струпвания.

След внимателно анализиране на ситуацията и с цел предотвратяване на напрежение се отменя планираната за събота, 19.03.2022 г., продажба на олио на цена 3,69 лева.

Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното осигуряване на стоки от първа необходимост."

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Е, ми така ...
    Продадоха си търговците олиото за църквата, дето гръцките килимявки си го доливат в кандилниците, а нашите абдали се изпотрепаха за него - помислиха си, че ще се облажат евтинко, че дори един гушнал босилека, сигурно като е видял "кръст"-чето на етикета ... Христос влезе в Божия храм и изпъди всички, които продаваха и купуваха в храма, и прекатури масите на среброменителите, и столовете на ония, които продаваха гълъби.
  • 6
    3
    Nnn
    Днес всички марки олио в кауфланд бяха 5лв
  • 6
    2
    ttt
    Тоест, промоционалното ще го продадат на редовна цена. Далаверка!
  • 9
    1
    Нико
    Предотвратен е масовият бой за олио. До следващата прИмоция.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари