Катастрофа затвори едното платно на булевард "Скобелев"

8

Катастрофа затвори едното платно на булевард "Скобелев" в Русе тази сутрин

Кола е "яхнала" бетонен разделител на кръстовището с улица "Борисова".

По данни на очевидци колата е била засечена от такси.

Гледайте видео репортаж от мястото на произшествието

От кадри, споделени в социалните мрежи се вижда, че на мястото на инцидента има екипи на полицията и Спешна помощ.

Все още не е ясно състоянието на пострадалите. Причините за пътния инцидент се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Анонимен
    Официалното облекло в Русе
  • 15
    4
    Чехли
    Шофьор на такси по потник и с джапанки/чехли?
  • 10
    3
    Бранимир
    Точно преди седмица, на пешеходната пътека, на източния тротоар на ул. Борисова на същото това кръстовище, един Volkswagen Passat B7 с черен цвят, се опита да завие с висока скорост от ул. Борисова към булеварда в посока кръговото. Това се случи на зелен сигнал на светофара за пешеходците. По чудо нямаше пострадали. Но все на чудеса ли ще се надяваме? Както е казано в предишния коментар, напълно възможно е да се монтират камери за наблюдение, освен да следят за скорост, могат автоматично да "прочитат" и запаметяват, рег. № на автомобилите извършили нарушение. Така проблемът може би, ако не да се разреши изцяло, то би могъл да се постави в някакви допустими граници. Макар че за хора, като онзи който уби момичетата в София, няма никакви спирачки.
  • 31
    2
    Човек със собствено мнение
    Голяма част от шофьорите на таксита се чувстват безнаказани и се държат на пътя като профани.
  • 29
    1
    1234
    Изключително занижения контрол от КАТ е една от причините! 2022 г сме! Може да се монтират камери навсякъде,и за наблюдение и за контрол на скоростта!Масово се кара много над допустимата скорост и това е причина за много от ПТП !Сякаш младите не правят причинно следствена връзка какво би станало ,ако внезапно излезе дете ,човек с тротинетка или велосипед,друг автомобил! Гарантирано живота след това поема в друга посока! За това трябва превантивно да се мисли и действа! Пътят далеч не е място за избиване на комплекси,а един автомобил,нищо повече от средство за придвижване от точка А до точка Б!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари