Катастрофа на пътя Русе - Николово

11
Два автомобила са се сблъскали
Два автомобила са се сблъскали Снимка: Facebook / Кристиян Билчев

Два автомобила са се сблъскали

За пътен инцидент между две леки коли съобщиха очевидци в социалните мрежи. Произшествието е настъпило на 24 март, неделя по пътя от Николово към Русе. Към момента не е известно да има пострадали. На място са пристигнали екипи на пожарната.

Според коментар в групата Пътна обстановка и ПТП-та в Русе единият от водачите е шофирал със скорост 70-80 километра в час. Нанесени са значителни материални щети, като една от колите се е преобърнала и е извън платното.

Не се съобщава за жертви и ранени, очаква се официална информация по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    хм
    Пътят Русе - Николово е в окаяно състояние...понеже не се изисква винетка..кьораво и сакато минава от Русе без винетката през Николово, чак..до Силистра, тирове, трактори, автобуси.. Необходимо е спешно да се предприемат мерки, този път да бъде ремонтиран....
  • -4
    4
    До 3
    Как така делиш населението на бяло и какво?...кафяво? Ти от кафевите ли си? ама от редките-кафеви ли?
  • 6
    3
    селянин
    Абе то тука в село си се кара със 150. А от ресторанта на матриала до езерото редовно се прибират и пиени. Ама милиционерите, предпочитат да се гаврят с бялото население, щото иначе ще трябва да лапат мазния /след кафето де/.
  • 15
    2
    джони
    Пълно е с тъпи галоши
  • 14
    1
    Кво да кажа незнам
    Незнам какъв талант трябва да притежава човек, ако както е написано в статията са шофирали с 70-80 км./ч. и автомобила е обърнат ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари