Къща горя в центъра на Русе

0

Борбата с пламъците продължи 3 часа

Пожар горя късно снощи в центъра на Русе. По първоначална информация, инцидентът е възникнал малко преди 23:00 ч. в къща на улица "Цар Шишман".

Дейностите по гасенето и обезопасяването на района продължиха повече от 3 часа. На мястото са били 4 екипа на пожарната и 2 линейки на Центъра за спешна медицинска помощ. Няма данни за пострадали, информира БНТ.

"На" Жилфонд" беше и след това клошари имаше. От този гръм, който беше, се почупиха и циглите /на съседната къща/."

- От кога е така изоставена къщата?

- Отдавна. То си имаше живущи тук, които бяха от "Жилфонд" настанени. Като се махнаха и тя стана необитаема. Може да има 7-8 години, може и да са 10, не мога да кажа", разказа Петър Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    5
    д-р Б.Пейчев
    Пожарникарите бяха на много високо професионално ниво - надхвърлиха очакванията ми!Поздравления за енергията и компетентността им!
  • 7
    4
    Архитект
    Такива изоставени къщи без собственици са развъдници на престъпност и болести. Такива гнезда на хлебарки са вредни за град Русе. Има ги и на запад и там също горят и гърмят и се трепят в тях , но ги прочистват след това с булдозери . Имот без собственици става гнездо на въшки и хлебарки.
  • 26
    3
    Мечо ли?
    Аман от Мечо-вци и тем подобна сган, както и от жалки и продажни държавни служители.
  • 29
    2
    весо
    Жилфонд си е корумпе към общината Мечо-циганина запали къщата защото беше малка и изгониха Българин от съседната къща до бл.Балатон и настаниха Мечо който има и собствено жилище спечелено от кръводарители
  • 30
    1
    Жилфонд или БЕЗХАБЕРИЕ
    По-скоро жАлфонд трябва да се наричат сградите, отдавани за без пари предимно на представители на "бразилците" в Русе. Преди година-две изгоря къща на същата тази ЖАлфонд между бул. Цар Освободител и Цар Асен и до ден днешен така и си стои в руини, без никой да го е еня. Подобна уникално грозна триетажна къща има на ул. Цар Асен, която някога е била подготвяна за събаряне, но цветнокожите за една нощ са се заселили в нея и така...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари