Кандидат за кмет от "Алтернативата на гражданите" получи заплаха

0
Заплахата е отправена в писмен вид с намек за умишлен палеж
Заплахата е отправена в писмен вид с намек за умишлен палеж Снимка: Георги Дяков / Facebook

Коалиция "Алтернативата на гражданите" осъди анонимна заплаха към кандидат за кмет

Коалиция "Алтернативата на гражданите" (КАГ) осъди остро анонимна заплаха към кандидат за кмет от коалицията. Заплахата е отправена в писмен вид с намек за умишлен палеж: "За ваше добро ще бъде да се откажете на време, не отговаряме за последствията. Бензинът не е толкова скъп, колкото си мислите!"

В позиция, публикувана във фейсбук страницата на коалицията, се казва, че тя "осъжда остро всякакви опити за заплахи и репресии, както срещу кандидатите на КАГ, така и срещу всеки друг участник в предизборната кампания от политическа партия или коалиция, без значение дали е наш партньор или опонент".

"Смятаме, че местните избори са поле за състезание на идеи, платформи и каузи, където трябва да се спазват принципите на честната игра и по-добрият да победи", се казва още в позицията.

Коалицията е сигнализирала за злонамереното деяние компетентните органи.

Коалиция "Алтернативата на гражданите" / Facebook

Припомняме ви, че коалицията издигна Георги Дяков за кмет на Община Бяла. В поста не става ясно за кой точно кандидат за кмет става въпрос, тъй като има номинирани кандидати и за малките населени места в общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    Русенец
    Писано е неграмотно. Дали нарочно или не е отделен въпрос, но прави впечатление. - Авторът не е наясно, кога се пише "С" и кога "СЪС". - Пълното членуване на думата БЕНЗИНАТ е с правописна грешка и не е само тя. - На места липсват запетайки. - Някои от буквите имат лек наклон наляво (ако не ме лъже окото), което предполага писателят да е левичар. - Буквите "б", "в" и "д" са изписвани по различни начини.
  • 8
    9
    Експерт
    Почеркът е обигран и 100% не е писано от неграмотен мангал. Авторът е искал да придаде на написаното вид, че извършено от неграмотен.
  • -2
    8
    Твоето име
    Съдейки по правописа, автор е някой ром, подкупен от ПеПерастите - само сред техните 7%-та ДеБилни симпатизанти може да има толкова неграмотни и тъпи примати
  • 7
    7
    Отдел Кражби и Продажби
    Че то остана ли нещо за крадене вече? За какъв пост се бори Индивида? В града всичко си имаме и е красиво с: новите тръби от Цикъла, новите и асфалтирани улици, новия мост на Текето, новите ЕКОлогични експерти и ЕКОконтрола, новия ТИР паркинг, абе всичко си ни е ново.
  • 2
    6
    А бе..
    Не е лошо всички депутати и мераклии за депутати или министри да получават подобни бележки. Да са предупредени за последствията и да не се мислят за недосегаеми.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари