Калоян Методиев: ГЕРБ се върнаха на бял кон, но не могат да спечелят народната любов

1
По думите му общинският съветник в цяла Европа не е професия, "а в СОС искат за два дни да взимат основна заплата 5 700 лв"
По думите му общинският съветник в цяла Европа не е професия, "а в СОС искат за два дни да взимат основна заплата 5 700 лв" Снимка: стоп - кадър / Bulgaria On Air

По думите му общинският съветник в цяла Европа не е професия, "а в СОС искат за два дни да взимат основна заплата 5 700 лв"

Все още не сме на прага на криза, зависи как ще се развият събитията в следващите 72 часа. По време на преговорите изкарват кирливи ризи и се обвиняват. Не може нито на ГЕРБ, нито на ПП-ДБ да се има доверие за това кой какво е искал и какво е предлагал. Тази ситуация, до която се докарахме, е от много надхитряне. Това коментира политологът Калоян Методиев в студиото на "Денят ON AIR".

Според него по време на последните девет месеца е нямало принципи, а овладяване на постове и взаимни обвинения. По думите му е липсвал принципен спор за политика.

"Договорките между Борисов и президента до такава степен са се задълбочили и влизат на друго партньорско ниво, отделно от политическото в парламента и правителството, че се стигна до тази ситуация да нямаме Закон за служебния кабинет. ГЕРБ го блокираха в комисията", заяви политологът пред Bulgaria ON AIR.

Методиев е категоричен, че служебното правителство трябва да организира честни избори, а лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов постоянно се опитва да провокира кризи в държавата. Политологът е на мнение, че от ГЕРБ са се върнали ситуационно на бял кон, но "не могат да върнат времето назад и да спечелят народната любов".

"Няма време за нови политически формации, но се чува, че се готвят няколко проекта. Около Кузман Илиев, а другият е около Пеканов. Президентът досега е правил поне три партии, които са били под крилото му", смята Методиев.

Според него на избори от БСП биха се справили по-добре и е възможно да повишат резултата си, защото "Корнелия Нинова единствена на клекна на Борисов".

По думите му общинският съветник в цяла Европа не е професия, "а в СОС искат за два дни да взимат основна заплата 5 700 лв. плюс бонуси".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Герберастите умрели пръскат жлъч и злоба по всички медии като виждат, че неумолимо oтичат в канала с наглостта и жалкото си крадене! На Народът му писна простата банкянска Тиква да унижава пред всички "лели ГРОБ" и да се мисли за големия "мъжкар"! Айде чупка към затвора в Барселона, БОКЛУК!
  • 7
    4
    до измекяра под мен:
    На ГЕРБаджийска хранилка си, като псе, лаещо за огризания си кокал!
  • -8
    3
    русенец
    Може и да не спечелят народната любов, но ще спечелят доверието ни. Не виждам в момента по-подготвени от тях - нито ПеПеДеБилите, нито ВГЪЗРАЖДАНЕ. Да не говорим за отмиращата и раздирана от интриги БСП.
  • 1
    2
    Анонимен
    Боко отстъпи ли да управляват арвардските малоумници !?....Отстъпи им!На тези шарлатани толкова много им се хареса управлението ,и си повярваха ,че с теглене на кредити ще оправят Бг,че с безразборното раздаване на пари доста допринесоха за допълн.вътрешна инфлация в страната.Не може след като си втори ,и след като ти е изтекъл мандата да управляваш да почваш да си правиш тънки сметки ,и да поставяш условия.На Боко накрая му писна !Ей тези Харвардски Маймуни допринесоха да отидем на предср.избори.Ама сума ти Софиянци ,особенно от по младите им повярваха ,и сега Бг е набълбукана с още милиарди кредите.
  • 3
    1
    Анонимен
    Евродепутат: За 34 г. демокрация не е имало такива загубеняци като "промянаджиите"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари