Калин отпадна от "Фермата" дни преди финала

7
35-годишният хандбалист бе победен от Яни
35-годишният хандбалист бе победен от Яни Снимка: bTV Media Group

35-годишният хандбалист бе победен от Яни

Няколко дни преди финала Калин Евтимов отпадна от "Фермата" 8. Той загуби дуела с шампиона от трети сезон Яни Андреев с 4 на 11 точки.

Поздравления за моя опонент Яни. Страхотна победа! Мисля, че направихме един мъжки дуел. За мен беше чест да играем заедно“, заяви 35-годишният хандбалист, който живее на няколкостотин метра от стопанството, в Долна Диканя, предава Ladyzone.bg.

В началото влязох като на състезание. С течение на времето започнах да забравям, че е състезание. „Фермата“ наистина е една магия. Хората се променят, емоциите са изострени. Зараждат се приятелства. Като изключим работата, която беше много, всичко друго е положително“, допълни спортистът.

Като най-запомнящи се моменти той открои дните, прекарани с Христо Стоичков, както и избирането му за първия фермер за сезона.

Може би най-щастлив бях в последните дни на последното ми фермерство. Имахме много отговорни задачи, които успяхме да изпълним. Въпреки че загубих дуела, се чувствам горд. Всички ме изпратиха с аплодисменти, а някои имаха и сълзи в очите“, обобщи Калин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари