Какво ли иска да покаже кметът на Русе с този жест?

3
Жестът е подигравателен отговор на Пенчо Милков към мен, заяви депутатът Иван Белчев
Жестът е подигравателен отговор на Пенчо Милков към мен, заяви депутатът Иван Белчев

Жестът е подигравателен отговор на Пенчо Милков към мен, заяви депутатът Иван Белчев

Какво ли иска да покаже кмета на Русе с този жест?

Това пита депутатът Иван Белчев.

"Кадърът е взет от заседание на Общинския съвет на Русе, където общинският съветник проф. Велизар Павлов споделя нуждата от поддръжка на голямото кръгово на Дунав мост и цитира мой въпрос към министър, с който искам финансиране и разширяване на пътя около него, за да не стават задръствания.", обясни народният представител.

"Жестът е подигравателен отговор на кмета както към мен, така и към всички народни представители, занимаващи се с "малките" проблеми на своите населени места, защото видиш ли имало по-големи проблеми за решаване. Типично в негов стил.", заключи г-н Белчев.

"Вие какво си мислите, е искал да покаже с този жест?", пита той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    17
    ясновидец
    С този жест мю-мю ,Пенчо Милков иска да хаже,че бубата му е малка,но го вади голям на обещания.
  • -1
    16
    До шестия
    Браво, прав си, Пепедебилите постигнаха невъзможното. за няма 9 месеца съсипаха държавата, оглавиха саналите за контрабанда, техните фирми започнаха да обслужват престъпния световен бизнес /фирмата на НАСРАНимир Ананиев/, излъгаха миньорите, земеделските производители, лекарите и медицинските работници. Отделно че нарушиха Конституцията многократно, но за сметка на това си разменяха скъпи подаръци, пудели, пачки с евро и какво ли не още. Прав си дебилчо, ПеПеДеБилите нямат равни на себе си
  • 1
    15
    Пенчу
    Пуказвъм му нъ Белчив колку мий малкъ бибътъ ама шъ пурасни къту ми я лапни, той убичъ дъ лапъ, все пак е ПеПеругъ!
  • 2
    14
    До 6
    Колко стотинки изкара от този ибрикчийски коментар, жалка ПеПеруго ? Не те ли е срам да си толкова надупен ? Кур за Путин няма, има един голям и черен за теб и останалите ДеБили!
  • 3
    13
    Кольо
    Че му е малък
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари