Какво е състоянието на жената, блъсната от тротинетка в Русе?

5
Тя е настанена в болница
Тя е настанена в болница Видео: NOVA

Тротинетката се е движела срещу посоката на движение

64-годишна жена е тежко ранена, след като беше блъсната от тротинетка в Русе.

Тя е била ударена, докато пресича неголяма квартална улица. Настанена е в болница с няколко фрактури на ребра и гръдна кост и с комоцио.

Тротинетката е управлявал 41-годишен мъж, който е с контузно-разкъсна рана на коляно. Той не е настанен в болница.

Всичко показва, че тротинетката се е движела срещу посоката на движение. Улицата е еднопосочна. Движел се е по-близо до паркираните автомобили, вероятно е имало ограничаване на видимостта. Тя се е движела в посока от дясно на лява спрямо неговата посока. Разстоянието между падналата жена и тротинетката е голямо, което предполага скорост вероятно около 20-30 км/ч”, коментира Свилен Костадинов, експерт по пътна безопасност, предаде NOVA.

По думите му мъжът е имал право да се движи по тази улица, но по посоката на движение, в дясно от платното за движение, с максимална скорост до 25 км/ч.

Тези електрически тротинетки са безшумни, трябва да са добре да са сигнализирани, водачите да са със светли дрехи”, обясни Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    17
    кур
    купих си ефтина тротинетка да видя ,кво е имам пари угаждам си,ем ся я продавам нема файдъ
  • 19
    16
    До 14
    Един ден, както си вървях по пешеходната, ми се наложи да си оставя служебен багаж до мен за да говоря по телефона. Точно тогава един такъв като теб, каращ по пешеходната с някаква си скорост, без малко да се претрепе в багажа. Прав си, стават инциденти. Скоро мои приятели споделиха как са гонили друг като теб, щото минал на сантиметри от детето им, сигурно са искали да го черпят кафе, нали.
  • 13
    15
    До банго васил...
    кви нещастия ве нещастник! направо си вземай тротинетката и дебелия гъз, и на село!
  • -30
    14
    Васил Двайсесантов
    Тротинетките не трябва да се забраняват. Ами забранете автомобилите, самолетите, камионите, тракторите, корабите, с тях също стават нещастия.
  • 10
    13
    Абе
    Да попитам какво стана с онази фирма дето предлагаше тротинетки за споделено пътуване по улиците на Русе, нещо не ги виждам вече нахвърлени по тротоарите из града ни? Да не би вече всичките да са на дъното на Дунава, че бяха почнали оттам да ги вадят с водолази.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари