Каква е цената на вип проститутките в България

0
В интервю "Мис Силикон" Джулиана Гани разкрива пикантни подробности за родни знаменитости, включително за Николета Лозанова
В интервю "Мис Силикон" Джулиана Гани разкрива пикантни подробности за родни знаменитости, включително за Николета Лозанова

Джулиана Гани печели много еротични конкурси, повежда медийна битка с „Плейбой” и има редица фрапантни връзки, които я превръщат в една от най-коментираните светски шоу гърли.

В интервю за Blife тя разкри пикантни подробности за родни знаменитости, включително за Николета Лозанова:

-Кой е най-големият ти враг в шоубизнеса?
-Николета Лозанова!

-Как започна конфликтът с нея?
- Тя не ме познава, но при всеки удобен случай започва да ме плюе. Дали за грима ми, дали за операциите по мен. Или пък за участието ми при Карбовски. Самата тя едва ли е критерий, за да ме съди, след като е с 1000 операции по себе си, за да изглежда така.

- А защо според теб те съди?
- Според мен ревнува от мен. Тя е застаряваща звезда, която беше много актуална, така или иначе на всички ни минава времето. Сигурно след 2-3 години и моето ще мине, но в момента аз съм актуална и според мен тя се дразни от този факт. Това че ме канят по предавания, риалитита. Имам чувството, че тя го приема направо лично.

-Разкажи ми сега за пластичните си операции?
- Два пъти съм си правила гърди, носа и устата съм хиалурон.

-Сама ли си плащаше операциите?
-Да. Напълно сама. Имала съм и мъж до себе си, който ми е помагал. Не съм разчитала на родителите ми, нито пък съм била поръчвана като други мои колежки.

-Кои са тези твои колежки?
- Е това вече не мога да го кажа (смее се). Ние сме в един бранш и не искам допълнителни интриги. Според мен самото поръчване става с общи познати. Гледаш тя с кого комуникира, ако познаваш някоя от нейните приятелки, казваш, че я харесваш и така.

-А запозната ли си колко струва да си поръчаш момиче в България?
- Чувала съм, че е между 1000 и 2000 лв. Не знам, аз все съм по дълги връзки и не ме вълнува това.

-Може ли да те попитам за хонорарите. Първо четох, че си танцувала за 400 лв.?
-Да, 400 на вечер. Бях топлес, но съм танцувала и нормално. В момента вече не танцувам. Организирам събития и партита, но аз в тях не участвам.

- Сега да си поговорим за личния живот. Чух, че имаш нов приятел?
- Той още е в тайна. Нещата са много отскоро. Както ти знаеш, преди 3 седмици се разделих с женения, с когото бях доста време. Бяхме заедно около година.

-А жена му знаеше ли?
-Според мен е знаела. Писаха ни по всички вестници. Той живееше при мен, оставаше да спи. Коя нормална жена няма да се усети?

-Не ти ли беше жал за жена му?
-Беше ми жал, защото един ден ако се оженя, може и на мен да се случи. Знаеш ли обаче какво си казах - ако не съм аз, ще е друга на моето място. Той така е решил. Него не му беше жал за жена му и децата му.

-В крайна сметка защо се разделихте?
- Защото излезе лъжец, стиснат и какво друго...много почнах да се съобразявам с него. Обсебваше ме: скандали, детективи, глупости. Постоянно трябваше да се крием, да не излизаме от вкъщи. Аз бях като в един затвор. Това е истината.

-В крайна сметка кой сложи края?
-Аз. Казах, че не издържам, че си искам моя живот. Ето сега правя събития във Варна, София, Банско. Ако бях с него, трябваше да си стоя у дома и да чакам да дойде да ме види. Това не е живот. Реших, че е по-добре да се разделим.

- Разкажи ми малко за новия си приятел?
-Той е от София, на 31 години. Харесва ме, хубаво ни е заедно. Не ме ангажира със себе си, не ме ревнува. Имаме една свободна връзка. Това с какво се занимава са подробности. Не е известен, както обикновено аз харесвам безизвестни.

Източник: Blife
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари