Как да познаем мъжа, който се страхува от обвързване?

0
Има мъже, които изглеждат уверени, начетени и в момента, в който стане въпрос за връзка – просто бягат
Има мъже, които изглеждат уверени, начетени и в момента, в който стане въпрос за връзка – просто бягат

Има мъже, които изглеждат уверени, начетени и в момента, в който стане въпрос за връзка – просто бягат

Защо се получава така и как можем да познаем такива мъже, така че да не ги подплашим? Отговорът на този въпрос ще научите в следващите редове.

Не си мислете, че вие сте виновни за неговото бягство

Има мъже, които са страхотни на първа среща, но после няма втора. Други пък правят секс 2-3 пъти и изчезват. Трети са готови да поддържат връзка с години, но стане ли въпрос за брак – бягат веднага. Случва се една жена да прояви голям интерес към мъж и накрая пак остава разочарована. За да не се получи така и с вас, трябва да можете да разпознаете мъжа, който се страхува да обича, пише Actualno.

Някои господа са склонни да направят компромис със себе си и те определено си струват усилията. Други обаче просто не са склонни да „ремонтират“ себе си и по-добре да си тръгнете още преди да са показали чувствителната си страна. Разпитайте го как са били предишните му връзки. Това, което е много важно, е да не слагате вината върху себе си за безобразното му поведение.

Неговият начин на мислене е различен от вашия

Възможно е всичко, което виждате като израз на любов и привързаност, в неговото съзнание да са по-различен начин. Той да ги вижда като вид клопка и начин да го омотаете в мрежите си. Затова е важно вие да диктувате правилата. Той може да иска бързо развитие на връзката, но само бавните и премерени действия са основа на дълготрайни взаимоотношения. Не бързайте да се разкривате, примирявате и да скачате в леглото му.

Не се предавайте на фантазиите си, че любовта ви ще го промени. Не, това няма да се случи, но вашата независимост може и да успее.

Ако се държите майчински, ще го задушите

Ако започнете да се притеснявате за всяко нещо или пък да чистите след него, вие приличате на негова майка. Просто не го правете, оставете го да бъде партньор до вас, а не дете. Не му позволявайте да се държи с вас все едно сте му съпруга и сте длъжна да правите всичко, а той ви е гост.

Не забравяйте, че някои мъже само свалят звезди. Преценете го спрямо неговите действия, а не според това, което ви казва. Не предприемайте трайни промени в живота си въз основа на думите му, а не на действията. Също така, ако не сте в сериозна връзка, то не се лишавайте от възможността да разширите контактите си със стойностни мъже.

Ако не се държи добре с вас, просто си тръгнете. Тежкото минало не е оправдание. Не забравяйте, че вие сте централна фигура във вашия живот. Така че се грижете за себе си, бъдете разумни, доверете се на интуицията си и градете връзката бавно и уверено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари