Къде ще вали дъжд на 7 април?

17
Утре се очаква понижение на температурите
Утре се очаква понижение на температурите

Утре се очаква понижение на температурите

Най-топло е било времето днес в Сандански и Пловдив, където са измерени температурите от 28 градуса. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология, предава БТА. От там уточниха, че абсолютният рекорд за месец април е измерен през 1985 г. в станция Кнежа - 35,8 градуса.

В цялата страна температурите днес са били между 22-28 градуса. Във Видин и Лом днес температурите са достигнали 27 градуса, 26 градуса са измерени в Стара Загора, Пазарджик, Кнежа, Монтана. Двадесет и пет градуса са достигнали температурите в Оряхово, Чирпан, Сливен, Елхово, Кърджали и Хасково, в София - 24 градуса.

Утре се очаква понижение на температурите с преминаването на студен атмосферен фронт. Ще има и валежи, главно в източната половина на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари