Кабинетът "Главчев" ще смени още областни управители

0
Кои ще са те ще стане ясно на правителственото заседание този следобед
Кои ще са те ще стане ясно на правителственото заседание този следобед Снимка: Министерски съвет / Facebook

Кои ще са те ще стане ясно на правителственото заседание този следобед

Кабинетът ще смени още няколко областни управители.

Това става ясно от предварителния дневен ред на правителственото заседание, което ще се проведе този следобед от 14:00 часа.

Това е първата точка като проект за решение, от която не става ясно в кои области ще са промените, но вероятно смените са заради изборите 2 в 1 на 9 юни.

В дневния ред на Министерския съвет е и приемане на допълнителни трансфери за 2024 г., както и промени в бюджета за тази година заради допълнителни разходи в бюджета на Министерство на е-управлението.

Очаква се също така да бъде приет Национален план за заетостта за 2024 година.

В програмата на министрите е включен и проект на решение за приемане на програма "Иновативен модел за грижи в общността за хора с хронични заболявания и трайни увреждания 2024 г.“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Читател
    Този наглед невзрачен човечец, ще изпълни всичко възложено му от Банкя! Машинации, фалшификации, тотално купуване на скъпи бюлетини, в този дух ще преминат "демократичните" избори у нас на 09.06.24 г.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари