Изписват малкия Белослав в неделя

7
Русенци, които могат да присъстват да дойдат пред АГ-комплекса в 10:00 часа, призовават в мрежата
Русенци, които могат да присъстват да дойдат пред АГ-комплекса в 10:00 часа, призовават в мрежата

Русенци, които могат да присъстват да дойдат пред АГ-комплекса в 10:00 часа, призовават в мрежата

Детето на Ивелина - родилката, която почина след секцио в Русе - малкият Белослав ще бъде изписан утре. Това стана ясно след публикация в социалните мрежи. Призовават се всички, които имат възможност да присъстват, за да окажат морална подкрепа на бащата.

"На 28.05.2023г. в 10:00 часа ще бъде изписано момченцето на Ивелина и Мартин - Белослав.

Молим всички, които имат възможност да присъстват, да заповядат и да окажат единственото от което има нужда Мартин - подкрепа и обществен натиск, за да има възмездие за трагичната смърт на майката на децата му, която беше напълно зарязана от медицинския персонал след раждането и оставена да умре в адски болки, докато е чувала как хърка медицинското лице", пише Елица Димитрова.

А апелът към русенци завършва така: "Нека това убийство не приключи като един обикновен нещастен случай!".

Ден след трагедията имаше напрежение пред АГ-болницата в Русе от събрали се хора, които отидоха да протестират срещу фаталния случай, за който се смята, че настъпил от безотговорност на медицинския персонал.

Призив в мрежата има и да се съберат финансови средства за бащата на детето - Мартин, който остава самотен родител. Русенци са готови да откликнат с каквото е необходимо, за да се осигури правна помощ и съдебен процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Ivo
    Те са цигани семейството,така че,панаира е нормален за тях!Ивелина е от ромски произход!
  • 13
    2
    Редакторът
    е жена. В крайна сметка бащата иска ли да се събират хора на изписването на детето му или иска просто да прибере детето в дома си? Има съд и има медицински одит. Нищо няма да се реши дори и да се изсипе цялата област там. Моментът е труден и би трябвало да е твърде личен. Събирането на много хора ще оприличи изписването на панаир.
  • -11
    1
    аз
    Педераст кирлив, колко статии ще пуснеш да ядеш от умрелите, да си правиш кликбейт на жалкия жълт сайт? Да еба майка ти умряла. Помияр.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари