Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Измъчени животни обитават зоопарка в Ловеч

0

Преди две седмици отидох на разходка до Ловеч, посетих зоопарка и останах безкрайно разочарована и потресена, усмивката на лицето ми се изтри при вида на нещастните и измъчени животни най - вече мечета. Това, което видях беше, че пространството на тези животни е изключително малко и тягостно. Мечетата са принудени да извършват едни и същи движения ежеминутно, което според мен показва тяхната психическа нестабилност.

Липсата на каквато и да е била зеленина допринася за лошите условия в които живеят. Тяхното малко пространство се състои от бетон и някакво подобие на блато - изключително мизерна и тинеста вода негодна за къпане, а камо ли за пиене. Свидетелство на думите ми са снимките, които сам прикачила към писмото. В саита ви видях, че след жалба са подобрени условията на живот на мечетата от Русе.

Надявам се след моя призив за помощ поне малко да се подобрят условията на живот на мечетата и да се докоснат до естествената си среда на живот

Автор: Вики Монова
(Автор: Вики Монова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Момченце слушайки опера се обръща към майка си:
- Ако викаме така, нас в детската градина ни наказват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари