Ивет Лалова пусна трогателно видео с новородения си син Тиаго

0
Легендарната българска спринтьорка посреща нова глава в живота си
Легендарната българска спринтьорка посреща нова глава в живота си Снимка: Личен архив

Легендарната българска спринтьорка посреща нова глава в живота си

Легендарната българска спринтьорка Ивет Лалова - Колио посрещна най-голямата си победа – раждането на първото си дете. Щастливата майка съобщи за радостната вест в социалните мрежи, където сподели и трогателни снимки и видео с новородения си син Тиаго.

"Добре дошъл на този свят Тиаго Колио. Благодарим ти, че избра нас за свои родители. Толкова сме влюбени в теб и сърцата ни са пълни", написа Ивет под снимката на мъничката ръчичка на Тиаго, стисната от нейната и ръката на съпруга ѝ Симоне Колио.

Малкият Тиаго е роден на 24 април 2024 г., а днес щастливите родители за първи път показаха личицето му на света. В трогателно видео, заснето в колата на път за дома, Тиаго е облечен в очарователно мече-космонавт, а Ивет и Симоне не крият умилението си.

"Безкрайна любов" – така описва Ивет чувствата си към сина си в заглавието на видеото.

След бляскавата си спортна кариера, Ивет Лалова - Колио посреща нова глава в живота си, изпълнена с безгранична любов и майчински грижи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ... (до 1)
    Те в нейната рода отдавна са почнали. Ивет да не би да е българско име? А колко народ повредени българи си кръщават децата Айше, Ахмед и прочее, е друг въпрос. Територията е пълна с родоотстъпници.
  • -1
    1
    ...
    На майка ти увисналата кестеджана се казва Тиага. Майка ти проста родоотстъпническа да еба. Прости позьорски нищожества. Свършиха Българските имена, че засрахте с испанските ? Тази е боклук !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари