Иван Иванов: Целта на "БСП за България" е да постигне максимален резултат в Русенско

0
Надяваме се това да са последните избори през тази година
Надяваме се това да са последните избори през тази година Снимка: Иван Иванов / Facebook

Надяваме се това да са последните избори през тази година

Целта на коалицията "БСП за България" в Русенско е да постигне максимален резултат на предсрочните парламентарни избори на 9 юни.

Това каза водачът на листата с кандидат-депутати на политическата формация Иван Иванов след регистрацията ѝ днес в Районната избирателна комисия.

"Ще дадем всичко от себе си, за да може БСП да участва в едно наистина реформаторско мнозинство в следващия парламент. Надяваме се това да са последните избори през тази година", заяви Иванов, който е депутат в сегашното Народно събрание и по професия е юрист.

По думите му, БСП тръгва на тези избори, които трябва отново да определят един работещ модел за бъдещето на България.

"Ние се явяваме като единствената алтернатива. БСП ще продължава да отстоява своите позиции за подобряване благосъстоянието на българските граждани. Нашето основно послание ще бъде "Достойна България в мирна Европа", каза още Иванов, предаде БТА.

Той информира, че "БСП за България" регистрира пълна листа с 14 кандидат-депутати, които са "познати и представителни".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Камен Ф.
    Шуменски селяци са първи в Русе Срам и позор!
  • 16
    3
    червен досадник
    Другарю Иванов, върви си в Шумен и престани да ни досаждаш! Какво полезно си свършил за Русе като си на хранилка няколко мандата от Русе?
  • 11
    2
    русенец
    Русенските червени няма ли най-сетне да узреят и да престанат да гласуват за парашутисти, лизачи на врачанската селяндурка? Тя не ви ебава за нищо, защо вие трябва да се съобразявате с нея? Нещо като достойнство нямате ли, загубеняци нещастни?
  • 7
    1
    Въх
    Ни думай, дъ ни съ усириш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари